Fantacine.com

Kost til Track Løb

Kost til Track Løb


Det er vigtigt for spor løbere til at forbruge de rigtige mængder af de rigtige typer af mad til optimal ydeevne. Når det kommer til ydeevne, kan den rigtige mængde af kulhydrater være kritisk. Dette skyldes i begyndelsen faser af motion, 40 og 50 procent af brændstof, der anvendes som energi kommer fra kulhydrater lagret i musklerne, i henhold til Colorado State University faktaark om ernæring for sportsfolk. Hvad et spor runner spiser før, under og efter træning er vigtig, men den samlede daglige kost er vigtigst at sikre, at atleten er i topform.

daglige kost

Atleter bør spise de rigtige proportioner af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater på samme måde for alle andre. Den væsentligste forskel er, at sportsfolk vil have en højere krav til kulhydrater og protein end den gennemsnitlige person på grund af mængden af ​​energiforbruget involveret i sporten. Kulhydrater kommer fra fødevarer som brød, pasta og kartofler. Disse fødevarer er opdelt i kroppen og lagres i musklerne som simple sukkerarter, der skal frigives som energi, når det er nødvendigt. Proteiner kommer fra kød, æg og fisk. De anbefalede proportioner til daglig forbrug er 50 procent kulhydrater, 25 procent fra fedt og 25 procent fra protein, ifølge Madelyn H. Fernstrom Ph.D i "Runner World."

Før en Race

Andelene af kulhydrater, proteiner og fedt indtaget bør ændre til omfatter højere kulhydrater to til tre dage før et arrangement for at opbygge energi butikker i musklerne, ifølge Iowa State University. Det er vigtigt at spise en høj-energi, høj kulhydrat måltid på dagen for begivenheden at forhindre sult under løbet. Hvordan dette gøres afhænger af den enkelte, og er baseret på trial and error. Dette skyldes, at nogle mennesker har problemer med at spise før motion på grund af kvalme og fordøjelsesbesvær. Måltiderne fører op til løbet skulle bestå hovedsageligt af kulhydrater som brød, pasta og kartofler. Proteiner og fedtstoffer vil ikke hjælpe op til et løb, fordi de bremse fordøjelse og ikke hjælper med lagring af energi, i henhold til Iowa State University. Det er meget vigtigt at forblive hydreret. Dehydrering kan føre til muskelkramper og skade i et løb. Hvert måltid bør ledsages af 17 til 20 fl. oz. af vand, svarende til Iowa State University. Solid måltider bør spises omkring fire timer, før en begivenhed. Timing af pre-race måltider kan variere afhængigt af den enkelte.

Under en Race

Det vigtigste under et løb er at forblive hydreret. Langdistance løbere kan også forbruge en gel, der er høj i kulhydrat under et løb. Høj kulhydrat snacks såsom energibarer, energidrikke, frugt og kiks kan også være en fordel under et arrangement for at bidrage til at bevare energiniveauet overalt, men de er ikke afgørende, i henhold til Iowa State University.

Vitaminer

Der er ingen beviser for, at indlæsning af kroppen med ekstra vitaminer og mineraler er til gavn for atleter med hensyn til ydeevne og generelle sundhed. Forudsat, at du spiser korrekt for dit niveau af energiforbruget, vil du have mere end nok vitaminer og mineraler fra den mad, du spiser på daglig basis, ifølge Colorado State University.


        

Udgiv min kommentar