Fantacine.com

Helicobacter infektion behandling

Helicobacter infektion behandling


En bakterie, Helicobacter pylori liv og trives i eller på epitelforingen af ​​maven. For de fleste mennesker, en infektion fra H. pylori udviser ingen symptomer. For andre infektionen øger risikoen for mavesår sygdom og gastrisk cancer.

Antibiotika

Din læge kan ordinere en kombination af antibiotika for at dræbe bakterier. Fælles medicin omfatter clarithromycin (Biaxin), amoxicillin, metronidazol (Flagyl) og tetracyklin.

acid Reducers

Sammen med antibiotika, kan din læge give syre reduktionsgear såsom omeprazol (prilosec) og lansoprazol (prevacid). Disse medikamenter reducerer mavens syreindhold, øge effektiviteten af ​​antibiotika ved at skabe et ugunstigt miljø for H. pylori.

Mave Lining Protector

Bismuthsubsalicylat, den aktive bestanddel i Pepto-Bismol, kan ordineres i stedet for syre reduktionsgear til pels foring af maven, beskytter den mod syre.

Triple Therapy

Tredobbelt behandling er den mest almindelige og foretrukne metode til behandling af H. pylori-infektioner. Kombinationen omfatter ofte to antibiotika og en syre reduktionsgear eller maven sut.

Tidsramme

Behandling af H. pylori infektioner typisk sidste mellem ti og 14 dage. Dette sikrer udryddelse af alle bakterier.


        

Udgiv min kommentar