Fantacine.com

Whitening Teknikker

Whitening Teknikker


Drikke kaffe, sipping vin og rygning er kendt for at skabe ravage på din lyse smil med pletter. En gul smil afgjort nedbryder dit udseende. Med mange derhjemme og professionel in-office tandblegning teknikker til at lysne dit smil, er der ingen grund til at ærgre sig. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​dine tænder pletter, vil en af ​​disse teknikker har du vise din nye lyse og sunde smil til verden.

Whitening Tandpasta

Whitening tandpasta er en billig metode til at fjerne overflade pletter fra dine tænder. Whitening tandpasta indeholder milde slibemidler ligesom bagepulver til forsigtigt polere dine tænder. Hydrogenperoxid er fælles aktive bestanddel anvendt til at oxidere pletter fra tænderne. Børstning med en whitening tandpasta to gange dagligt bleger tænderne i to til fire uger. Colgate, Crest, og Rembrant tilbyde kridtning tandpastaer, der er tilgængelige over-the-counter på dagligvarer og kiosker til brug i hjemmet. En blåstempling fra American Dental Association viser, at din tandpasta er sikker og effektiv til at fjerne overflade pletter fra tænderne.

Rådsformand Blegning

Kom dine tænder hvide i tandlægen kontor er dyrt, men du vil se dramatiske resultater. Blegning på din tandlæge kontor kan kræve et par besøg, der vil tage 30 minutter til en time. Tandlægen vil beskytte dit tandkød med en gummi skjold eller en beskyttende gel. Koncentrationen af ​​peroxid anvendes til in-office procedurer er højere end i de produkter, der sælges over-the-counter. En peroxid-baserede blegemiddel anvendes direkte på dine tænder for den tildelte tid til at blege. Lasere kan øge virkningen af ​​blegemidlet.

Whitening Strips

Kridtning strimler købes over-the-counter og bruges derhjemme. De er tynde strimler, der er overtrukket med et blegemiddel, der er typisk peroxid-baseret. Strimlerne anvendes to gange om dagen i to uger. Resultaterne vil vare op til fire måneder. Koncentrationen af ​​peroxid i hvidtekalk strimler er meget lavere end de peroxid-baserede midler, der anvendes af en tandlæge. Kridtning strimler er billigere end i-office hvidtekalk behandlinger og producere mindre dramatiske resultater.

bakke Blegning

Bakke-baserede hvidtekalk systemer er købt over-the-counter eller fra din tandlæge kontor. Denne teknik består i at fylde en bakke, der ligner en mund vagt, med et blegemiddel. Carbamidperoxid er den aktive bestanddel almindeligvis anvendes i blegemiddel. Du vil placere bakken på din øvre og nedre tænder og bære det for en periode efter vejledning. Typisk vil du bære bakkerne fire timer om dagen eller natten i op til fire uger eller længere. Bakkerne ikke flytte dine tænder, men kun blege dem for en lysere smil.


        

Udgiv min kommentar