Fantacine.com

Sådan fotografere en Scar

Sådan fotografere en Scar


Personer, der er blevet såret på grund af tilfælde af vold i hjemmet, overfald eller under en ulykke kan ønske at fotografere dokumentation for deres skader at give som bevis for de retshåndhævende embedsmænd. Andre mennesker ønsker at fotografere deres ar for personlig dokumentation og interesse. Der er et par måder at korrekt fotografere et ar.

Instruktioner

1 Brug af høj kvalitet fotoudstyr, så fotografierne bliver så klar og detaljeret som muligt. Tage billederne med en blank baggrund, såsom et hvidt fast stof-farvet ark, for at undgå distraktion i fotografierne.

2 Tag et billede af hele kroppen med skaden i fotografiet. Dette vil give en idé om omfanget af såret med hensyn til størrelse og form.

3 Tag flere flere fotografier, der får tættere på arret med hvert foto, der viser, at personen på fotografiet er stadig den ene i hele kroppen billedet.

4 Tag flere fotografier af arret fra et close-up afstand og fra en række forskellige vinkler. Drej kroppen forskellige måder at få billeder af ar fra forskellige sider. Sørg for at der er godt lys til præcist at vise arret med hensyn til størrelse, form og farve.

5 Undgå at bruge blitzen, når du tager billeder, som skarpt lys og blinker vil afspejle off af ar, især på lyse hud, forvrænge billedet.

6 Hold en lineal op ved siden af arret og tage et billede for at vise den nøjagtige størrelse af skaden.

7 Fortsæt med at tage billeder enten hver dag eller hver anden dag for at vise udviklingen og eventuel helbredelse af arret. Notér dato, tidspunkt på dagen, og navnet på den person at tage billeder hver dag for at registrere hver fotografering session.

TIPS

  • Vær opmærksom på at mange domstole ikke tillader personlige fotografier, som bevismiddel. Spørg din advokat, hvis du tager billeder til en retssag.

        

Udgiv min kommentar