Fantacine.com

Hvordan til at betale for Invisilign

For mange år siden, ville den eneste mulighed for at rette dine tænder være at få metal seler. På grund af medicinske fremskridt, du nu har andre muligheder. En af disse muligheder er at få Invisilign Ortodontisk behandlinger. Med Invisilign får du gennemsigtige bakker til at indsætte i din mund, som med tiden vil rette dine tænder ligesom almindelige seler. De gennemsnitlige omkostninger for metal seler er et par hundrede dollars højere end det nationale gennemsnit for Invisilign. Hvis du ikke ønsker at betale for din Invisilign behandling i et engangsbeløb, kan du kvalificere dig til andre betalingsmuligheder.

Instruktioner

1 Kontakt din tandlæge forsikringsselskab at forhøre sig om, hvorvidt Invisilign behandlinger er omfattet af din forsikring planen. Din forsikringsselskab kan kræve, at du dokumentere, at behandlinger er lægeligt nødvendigt. Afhængig af typen af ​​forsikring plan, du har, en selvrisiko måske eller måske ikke skal betales før dit forsikringsselskab vil betale for behandlinger.

2 Tal med en fakturering repræsentant fra din tandlæge kontor for at se, om de har betaling planer til rådighed for Invisilign behandlinger. Hvis en betaling plan er tilgængelig, vil du være i stand til at betale for din behandling i rater, i stedet for et engangsbeløb. Afhængig af tandlægen kontor, de meget sandsynligvis kræve en kredit check, før der gives kreditgodkendelse.

3 Kontakt en virksomhed, der tilbyder dig en kredit konto til sundhedsydelser, som du modtager. Dette vil kræve en kredit check. Når du er godkendt til finansiering, kan du modtage dine Invisilign behandlinger. Du vil derefter foretage betalinger til kreditor sundhedsydelser indtil hele din saldo er betalt. Den Invisilign hjemmeside anbefaler "Care Credit" (ingen påtegning) at opsøge finansiering.


        

Udgiv min kommentar