Fantacine.com

Anvendelser af Lemon Essential Oil

Citron æterisk olie er et bemærkelsesværdigt alsidigt produkt. Fra at gøre frugt holder sig friske længere (suge dem i en skål med vand med et par dråber olie) til bandlyse vorter (rub olie ind i dem to gange dagligt, indtil de forsvinder), det er et emne, som alle bør holde lager derhjemme.

mentalitet

Når det bruges til aromaterapi, er citron æterisk olie er kendt for at hæve folks humør, hvilket gør dem til at føle klarsynede og forbedre deres koncentration.

Madlavning

En lang række fødevarer og drikkevarer kan flavored med citron æterisk olie, såsom te, salatdressinger, grøntsager, kylling og cheesecake.

Rensning

Denne olie er en kraftfuld antibakterielt middel, der gør det fremragende til husholdnings- og hospital rengøring. Den er stærk nok til at dræbe bakterier i forbindelse med sådanne livstruende sygdomme som tyfus, lungebetændelse og difteri.

Hud

Citron olie er en astringerende, der renser fedtet hud og gør det ser lysere. Udseendet af fregner kan også reduceres ved at anvende fortyndet olie til dem.

scent

Lemon er kendt for sin forfriskende duft, hvilket er grunden bruges olien med diffusorer til at gøre hjem lugt ren og personlige dufte.

Sundhed

Indtagelse af olie kan lindre eller helbrede en lang række lidelser, fra at forbedre din immunitet og bekæmpe infektion og feber, at bistå med fjernelse af affald og behandling af blodmangel.


        

Udgiv min kommentar