Fantacine.com

Sådan behandler erythema nodosum

Sådan behandler erythema nodosum


Erythema nodosum (EN) er en slags hud betændelse, der opstår i form af knuder, der vises lige under hudens overflade, hvor fedtlaget er. Dette forårsager grimme, runde, røde og ofte smertefulde bump skal vises på overfladen af ​​huden, mest almindeligt på skinnebenene. Denne tilstand kan gøre de ramte person føler selvbevidst om hans eller hendes udseende, og er også ofte ledsaget af ømhed i leddene. Men der er skridt, at en patient af EN kan tage for at forsøge at finde ud af kilden til problemet og lindre associeret smerte.

Instruktioner

1 Bestem den udløsende faktor for den tilstand, hvis det er muligt. Kilden til problemet kunne være en fysisk reaktion på en infektion, et lægemiddel, en sygdom eller endda allergi. Når udløseren er identificeret og behandles, bør sagen af ​​EN helbrede så godt.

2 Tag-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) såsom kortison eller ibuprofen til at lindre hævelse i nogen samlinger og dannede knuder, og til at lette eventuelle smerter. Men en tur til en læge kræves for at få den mest hensigtsmæssige medicin, og hun kan ordinere colchicne eller kaliumiodid for at løse problemet.

3 Få hvile og forsøge at begrænse fysisk aktivitet for at reducere smertefuld hævelse i leddene og knuder. DA kan blive forværret og gøres mere smertefuldt af for meget aktivitet, der får blod til at pumpe, da dette kan forårsage knuder til at svulme endnu mere.

4 Prøv at holde eventuelle ekstremiteter, hvor smertefulde knuder synes hævet over niveauet for dit hjerte. Dette vil bidrage til at mindske hævelse i eventuelle knuder, der forårsager smerte.

5 Placer skiftevis varmt og koldt komprimerer på eventuelle smertefulde knuder for at reducere ubehag.

6 Bær støttende bandager eller strømper på nogen ekstremiteterne, hvor smerten opstår. Dette kan bidrage til at afhjælpe nogle af ubehag.


        

Udgiv min kommentar