Fantacine.com

Hvilke Krydderier Lavere Triglycerider & forebygge kræft?

I århundreder har mennesker brugt krydderier som naturlige helbredelsesmetoder for en overflod af sygdomme. Krydderier, som tilfører naturlige smagsstoffer til fødevarer, der ellers kan være kedelig, naturligt lavere hede risiko for alvorlige forhold. Forskellige krydderier findes i køkkenet pantry lavere triglycerider og forebygge kræft, to af de øverste sundhedsmæssige betingelser står mænd og kvinder.

ingefær

Ingefær sænker triglycerider og forebygger kræft, fordi antioxidanter slappe blodkar, som fremmer ordentlig blodgennemstrømning. Cancerpatienter reducere bivirkninger relateret til kemoterapi.

Rosemary

Natural News, at rosmarin, en naturlig luftrenser, forebygger kræft ved at standse de gener, der forårsager kræft. Rosemary sænker triglycerider ved at forhindre beskadigelse af blodkar.

Gurkemeje

Dette krydderi sænker triglycerider og forebygger kræft, fordi det virker som en anti-inflammatorisk. Natural News, at kombinere gurkemeje med korsblomstrede grøntsager forebygger prostatakræft ved at følge tumorvækst.

Hvidløg

Hvidløg forebygger kræft ved at ødelægge cancerceller og standsning af tumorvækst, specifikt i brysterne, prostata og tyktarm. Antioxidanter i hvidløg lavere triglycerider ved at fremme blodgennemstrømningen.

Persille

Natural News, at persille er kræft forebyggende kvaliteter omfatter standse dannelsen af ​​tumorer, primært i lungerne. Antioxidanter findes i persille naturligt lavere triglycerider ved at fremme passende flow blod.


        

Udgiv min kommentar