Fantacine.com

Hvordan man kan hjælpe folk der beskæftiger sig med døden af ​​en elsket

Hjælpe en person, der sørger over død af en elsket en, uanset om mennesker eller dyr, kræver, at du være villig til at fokusere på en andens behov og tilbyde dem hjælp og medfølelse, selvom du ikke forstår, hvad de føler. Alt for mange mennesker antager den bedste måde at hjælpe en sorg-ramte personer er at sige, "Jeg ved præcis, hvordan du føler." Her er et fingerpeg: du ikke.

Instruktioner

1 Hold øje med tegn på radikale adfærdsændringer (handler ud, højrisiko aktiviteter, manglende interesse i aktiviteter, der tidligere var interessant). Hvis du ser dem, foreslår pastoral eller professionel hjælp. Handler ud efter død af en elsket en er mere almindelig hos børn end hos voksne. Hvis du opdager risikobetonet adfærd, eller irrationel tænkning, er professionel hjælp nødvendig. Tilbyd at tage de efterladte til rådgivning session, eller endda deltage i det, hvis han vil have dig til.

2 Tilbyd at hjælpe med at gøre begravelse eller mindehøjtidelighed arrangementer. Selv hvis du går sammen og bare tage noter, ofte, at er meget nyttigt. Folk, der sørgende ikke behandler detaljer og oplysninger med deres sædvanlige effektivitet.

3 Tilbyd at tjene som en transport til og fra lufthavnen, bus eller tog stationer til familiemedlemmer og venner, som kan ankommer fra ud af byen for begravelse eller mindesmærke tjenester.

4 tilbud til at hjælpe med madlavning, rengøring og værftet arbejde på en efter behov grundlag. Men hvis du siger du vil gøre det, så gør det, og ikke gøre undskyldninger for ikke at være til rådighed.

5 Tilbyd at tilbringe tid sammen med hende. Inviter hende til at have kaffe, et måltid, en gåtur eller shoppe med dig. Hvad en sørgende person har brug for mest, er at føle, at hun kan deltage i daglige aktiviteter igen uden at bekymre sig om hvad andre mennesker tænker.

6 Hjælpe med papirarbejde. Bankkonti brug afbalancering, behøver regninger, der skal betales, og bogstaverne skal besvares. Dette er især nyttigt, hvis hun ikke var den, der tog sig af de regninger - du kan vise hende, hvordan at gøre de ting der tidligere gjort af en anden.

TIPS

  • Du kan gøre meget for at hjælpe blot ved at skabe et sikkert, ikke-dømmende rum, hvor sorgfulde følelser kan udtrykkes. Tillad den anden person til at guide samtalen til uanset niveau han vælger.
  • Altid sige, "Jeg er så meget ked af dit tab" eller "Jeg kan mærke, hvor dybt du skader."
  • Lyt tålmodigt, selv om hans erindringer er forvirret eller hans følelser synes at variere fra ekstrem til ekstrem i en kort span. Hvis han synes blokeret, kan du altid spørge, "Kan du huske noget andet?" eller "Vil du sige mere om det?"
  • Aldrig sige, "Jeg ved præcis, hvordan du føler." Du tager fejl. Du ved ikke præcis, hvad en anden persons sorg føles, og det er overmodig i det ekstreme for dig at sige, du gør.
  • Sorg er ikke en sygdom, og du kan ikke fange det ved at være i sin tilstedeværelse. Den varme menneskelige komfort nogen, der bekymrer sig om hendes velbefindende går en lang vej mod at tage brodden ukendte og sorgfulde følelser. Din kammeratskab vil blive meget værdsat.

        

Udgiv min kommentar