Fantacine.com

Goal Setting for ADHD

Goal Setting for ADHD


Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD) er svært at håndtere for voksne, børn og forældre til børn, der lider af sygdommen. Styring af lidelsen fører ofte til at afskrække holdninger og utålmodighed. , En vigtig måde at gøre fremskridt på trods af lidelsen er imidlertid at sætte mål, som i sidste ende fører til opmuntring og fremskridt.

ADHD

ADHD primært er en sygdom, der relaterer til en række adfærdsmæssige problemer, såsom hyperaktivitet samt en dårlig koncentrationsevne. Et barn, der lider af sygdommen vil udstille nogle af følgende symptomer: manglende opmærksomhed eller gøre skødesløse fejl, bliver let distraheret, forvaltningsmæssigt eller undgå opgaver, som kræver konsekvent mental anstrengelse. Disse symptomer, kombineret med hyperaktivitet og impulsivitet, føre til en diagnose af ADHD.

Goal-Setting betydning

Se, at et barn, der lider af ADHD har problemer med at fokusere og fuldføre opgaver, er det vigtigt at give ham noget konkret at fokusere på og arbejde på at opnå. Det er her, opstilling af mål kommer i spil. Et barn med ADHD kan ikke overbebyrdet med flere opgaver eller mål. For at opnå langsigtede resultater, bør du fokusere på et aspekt af barnets liv ad gangen. For eksempel, at forbedre karakterer i engelsk er et mere realistisk mål end at forbedre karakterer i alle større kurser.

Identificer motivationsfaktorer

Før der kan sætte mål, det er en integreret del genkende hvor dit barn ønsker at gå. Det er især svært at få et barn til at lykkes i noget, når hun ikke har lyst, endsige et barn med ADHD. Sæt dig ned med dit barn og diskutere med hende, hvad det er, hun nyder. Det er lettere at motivere et barn med ADHD, når der allerede er en investeret interesse. Derfra kan passende og realistiske mål sættes og opnås.

Start Off Simple

For at kickstarte succes, vil du ønsker at sætte et mål, der er let opnåelige. Indstilling et mål, der er for svært at opfylde, kan stunt fremskridt, fordi børn med ADHD bliver mere og mere nervøs og frustreret ved svigt på opgaver. Det er ekstremt vigtigt at sætte specifikke mål. For eksempel kunne en yngre barn, der ønsker at forbedre sin matematik klasse i første omgang fokusere på at forbedre sine multiplikation færdigheder. Succes i den lille arena vil udløse opmuntring og øget ønske i andre områder.

Tag det roligt

Når motivationer og mål er sat, så husk at langsom og støt vinder løbet. Børn med ADHD vil helt sikkert vakle, når det kommer til at møde forventninger og mål. Frustrationer vil forekomme. Men nøglen til at opfylde de opstillede mål er at samle op, hvor problemet startede, løse det og komme videre. Udvikle en struktureret fleksibel handlingsplan, og være villig til at afvige fra planen i tilfælde af et uheld. Vurdere fremskridt, og tilbyder positiv forstærkning og opmuntring, når mål opfyldes.


        

Udgiv min kommentar