Fantacine.com

Fluorescent Light Svimmelhed Cure

Den flimrende af fluorescerende lys inde kontorer og skoler kan medføre svimmelhed, hvilket svarer til den af ​​svimmelhed, og få folk til at føle sig syg og utilpas. Efterhånden som flere mennesker foretages ved dette symptom af indendørs belysning, er der en række måder at holde det i at ske, der nemt kan anvendes.

Gå Outside Jævnligt

Når fluorescerende lys påvirker dig, tage regelmæssige pauser for at holde svimmel magi sker. Disse pauser bør medføre at gå udenfor, gå rundt og indånde frisk luft. Skære ned på mængden af ​​fluorescerende lys, dit øje absorberer i løbet af dagen vil hjælpe skære ned, hvis ikke helbrede dine svimmel magi. Naturligt lys er godt for dine øjne, så er den friske luft.

Skær ned på Stimulanser

Kaffe, te og andre koffeinholdige drikkevarer vil gøre din krop mere følsomme over for bevægelse. Så tingene omkring dig, kombineret med de lysstofrør og deres subtile flimmer kan udløse denne svimmelhed. Drik mere vand eller drikkevarer, der vil hydrat din krop; dette skulle skære ned eller endda helbrede svimmel magi. Dette vil også få dig op fra dit skrivebord til at gå på toilettet mere, som vil give dine øjne en pause.

Skær ned på salt

Undertiden for meget salt kan forårsage svimmel som for meget salt i kosten får kroppen til at tilbageholde fluidum, der kan forstyrre funktionen af ​​det indre øre. Forbruge mindre end 2.000 mg salt om dagen, hvis det er muligt, hvilket er omkring mængden af ​​salt i en cheeseburger. Dette vil også hjælpe din generelle sundhed ved at sætte dig på en bedre kost. Hvis svimmel magi fortsætter dog kontakte din læge.


        

Udgiv min kommentar