Fantacine.com

Hvordan til at lindre mittelschmerz

Her er et ord, du kan bruge til kvindelig ting, der ikke vil rydde enhver mand fra rummet-mittelschmerz. Det er fordi det kun damerne vil genkende denne specielle betegnelse for mid-cyklus menstruationssmerter. Fra den tyske, hvilket betyder bogstaveligt midterste smerte, det er den ensidige, skarpe eller kramper smerte, der kan skifte fra side til side, måned til måned, under ægløsning. Hvis du oplever denne form for smerte, du er ikke alene. Omkring 20 procent af kvinderne kan kondolere. Der er flere mulige medicinske forklaringer på mittelschmerz, men at opsummere, det er enten din æg gør sin regelmæssige midtvejsevaluering pause fra fabrikken eller væsken denne udgivelser, der er årsag hævelse og irritation. Tag komfort imidlertid, at denne smerte er ikke skadeligt eller en angivelse af underliggende sygdom. Og den gode nyhed? Hvis du prøver at blive gravid (eller forsøger ikke at), tænk på den fordel, du har over dine søstre, der ikke får mittelschmerz. Du ved altid, når du ægløsning!

Instruktioner

Awwwwwh ... mittelschmerz Hertz

1 Etablere at det er virkelig midt i cyklus smerter. Mark på kalenderen i 2-3 på hinanden følgende måneder den dato for din menstruation starter og datoen for din smerte start. Hvis der opstår smerten ca. 14 dage fra starten af ​​din månedlige cyklus, har du fået mittelschmerz.

2 Prøv disse metoder til nødhjælp: Heat afslapper irriterede musklerne omkring smerten. Så hvis din tidsplan tillader det, så prøv en varm beroligende bad. Hvis du er mere presset for tid, bruge en varmepude i stedet.

3 Sparke den op et hak, hvis varmebehandlingen ikke hjælper. Få en over-the-counter smertestillende. Hvis man ikke virker, gå videre til den næste. For eksempel kan nogle svare bedre til acetaminophen (Tylenol, osv) end aspirin; andre kan finde ibuprofen (motrin, Advil) værker, endnu andre måske foretrækker naproxen (Aleve).

4 Resort til prævention, hvis alt andet mislykkes. Tal med din læge. En mild p-pille kan lede din smerte ud på bolden. Da ægløsning er årsag til mittelschmerz, at komme af med din månedlige cyklus helt vil også fjerne ægløsning som en månedlig smerte. Men før de går denne rute, læse det med småt. Pas, at de mulige bivirkninger af udvidet brug p-piller ikke opvejer din relativt kortvarig smerte. Husk, at du skal ægløsning for at blive gravid.

TIPS

  • Hvis dine smerter er vedvarende og svær, se din læge med det samme. Dette kan være en indikation på noget mere alvorligt end mittelschmerz som kræver øjeblikkelig medicinsk intervention.

        

Udgiv min kommentar