Fantacine.com

Aircast vs. Glasfiber Cast

Aircast vs. Glasfiber Cast


Målet med et cast er at immobilisere det berørte område samt yde støtte og beskyttelse. Kaster kommer i tre former: gips, glasfiber og luft afstøbninger. Glasfiber kaster og luft kaster er mere almindelige end gipsafstøbninger. Mens målet for hver er det samme, hvordan de anvendes, og hvad bæreren af ​​det støbte kan eller ikke kan gøre varierer afhængigt af typen.

Aftagelig

En glasfiber støbt er en hård støbt betød at bo på det skadede område i en vis periode og er taget ud med hjælp fra en læge. En luft støbt eller skinne, bruger luftfyldte plast bælg at immobilisere og beskytte skadede område. Fordelen af ​​luften cast er, at den kan fjernes i korte perioder.

Vand

En luft cast er aftagelig, så bæreren er i stand til at bade, tage et brusebad eller endda svømme uden at bekymre sig om at beskadige cast. En glasfiber støbt, er imidlertid en anden historie. Hvis der ikke anvendes vandtæt barriere, når den støbte anvendes, skal der træffes forholdsregler for at holde cast tør. Plastic plade draperet over skuespillerne er en måde at beskytte den, mens du tager et brusebad. Glasfiber afgivne wearers må ikke lade vand trænge ind i afstøbninger eller risiko hudirritationer eller infektioner i henhold til E Medicin Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Skade Type

Glasfiber afstøbninger anvendes til immobilisering af brækkede knogler. Disse typer af afstøbninger bruges på brækkede arme og ben. Air afstøbninger er mere almindeligt brugt på fod og ankel skader. Air kaster bruges til at immobilisere pauser, forstuvninger og ledbånd skader på foden. For eksempel foreslår den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons bruge en luft skinne til immobilisering af klasse 2 og 3 forstuvet fod.

gåture Boot

Både glasfiber kaster og luft kaster bruges på lavere benskader. Ved hjælp af en glasfiber støbt, er den enkelte begrænset til at gå med krykker, holder benskade fra jorden eller ved hjælp en kørestol. Dette er ikke tilfældet med en luft støbt. Luften støbt er udstyret med en beskyttende støvle som holder skinnen på plads. Bæreren er i stand til at gå med eller uden krykker mens det stadig giver støtte og beskyttelse til skaden.

Fordele og ulemper

Den glasfiber støbt største fordel er, at det holder det skadede område immobiliserede hele tilbagebetalingsperioden. Dette sikrer, at brækkede knogler forblive korrekt indstillet og helbrede korrekt. Ulemperne til glasfiber afstøbninger er den manglende evne til at fjerne støbt og ikke at kunne få den støbt våd. De luft støbte fordele er, at de medvirkende kan fjernes for at bade eller få fysisk terapi på skaden og evnen til at gå på en benskade. Den største ulempe til en luft cast er, at det er let at fjerne og patienter kan ikke bære afstøbningen så meget som lægen anbefaler.


        

Udgiv min kommentar