Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis din fod Orthotics er forældet

Hvordan kan man se, hvis din fod Orthotics er forældet


Broken, revet eller alvorligt slidte mund orthotics kan påvirke sportslige præstationer, samt årsag distressful symptomer såsom hovedpine. For at undgå ubehagelige eller endda smertefulde bevægelser, er det klogt at vurdere din fod orthotics rutinemæssigt. Ved at undersøge flere facetter af orthotics, kan du bestemme, om det er tid til at renovere, justere eller udskifte dit fodtøj.

Instruktioner

1 Analyser den måde foden orthotics føler, når stående, gang og løb. Hvis de føler sig utilpas eller forårsager smerte, fjerne orthotics og erstatte dem med det samme eller tage orthotics til et værksted for renovering, hvis plastic shell ikke har knækket.

2 Bestem når orthotics blev købt. Typiske mund orthotics sidste fra 1 til 5 år, afhængig af personlig brug og materialet de orthotics er lavet af. Hvis orthotics er lavet af en hård plast, en check-up er kun nødvendigt hver 3 til 5 år. Men blød plast, kan skum eller læder orthotics har brug for, for at blive erstattet efter kun 1 års brug.

3 Vurdere din livsstil. Hvis orthotics kun se mild brug i det meste af dagen, chancerne er de vil vare fra 3 til 5 år. Derimod bør atleter tage deres mund orthotics in for justeringer eller udskiftninger hver 1 til 3 år, Løb Times Magazine anbefaler.

4 Ring til en orthopedist for en revurdering af dine orthotics, hvis du oplever mund smerter under eller efter en graviditet. Graviditet ofte påvirker formen og størrelsen af ​​kvinders fødder. Dette fører ofte til ubehag, når iført orthotics, der tidligere havde passer perfekt. Mens de fleste kvinders fødder vende tilbage til normal efter graviditet, nogle kvinder oplever, at ændringerne er permanente, hvilket gør det afgørende for dem at have orthotic justeringer.

5 Undersøg orthotics for tegn på slitage eller beskadigelse. Hvis orthotics er revnede, brudt eller er iført tynd, kalder en orthopedist at oprette en evaluering aftale.

6 Søg i dine sko for tegn på ujævnt slid. Korrekt arbejder orthotics vil holde fødderne oprejst og perfekt afstemt. Hvis der er tegn på ujævnt slid, kontakte en orthopedist for reparationer eller renovering.

7 Undersøg dine fødder for tegn på gnidning eller smerte. Callouses og knyster er store indikatorer, dine sko ikke passer korrekt og gnider visse områder af dine fødder overdrevent.

8 Mærk dine ben efter motion. Foot orthotics er meningen at forbedre muskelbevægelser. Selv om der kan være nogle muskel stamme, når tilpasning til den nye følelse af orthotics, har nogen belastning eller lidelse efter benene haft rigelig tid til at tilpasse er et tegn på et problem med orthotics. Planlæg en aftale med en orthopedist hvis du stadig oplever belastning efter 1 måned med at bære orthotics konsekvent.


        

Udgiv min kommentar