Fantacine.com

Organismer, der forårsager astma

The Mayo Clinic rapporter om, at "Det er ikke klart, hvorfor nogle mennesker får astma og andre gør ikke.... Astma udløser er forskellige fra person til person." Selvom astma ofte er forblevet en mystisk sygdom, der er mange almindelige udløser til astmaanfald. Ofte kemikalier kan forårsage astma. Sommetider cigaretrøg er synderen. Men der er nogle organismer, der vil udløse astmaanfald. Dette kaldes en allergisk reaktion. Organismerne, der forårsager astma er forskelligartede og almindelige.

Mold

En af de mest almindelige udløser af astma er mug, grundet hvordan fælles skimmel kan være i levende situationer. Mold kan vokse overalt, men som regel ender i urene og fugtige steder. Mold ofte vokser i huse, især i kældre og beskidte badeværelser, og kan være vanskelige at behandle. Der er hjemme rensemidler, der kan hjælpe dig med at fjerne mug og disse bør anvendes, hvis du eller en elsket man har astma i din husstand.

Støvmider

Støvmider er skabninger, der lever ud af støv. De spiser ting som døde menneskelig hud og andre små organisk stof. De er almindelige i alle hjem og er for det meste uskadelige. Men deres fækalt materiale indeholder ofte kemikalier, som er stærkt allergifremkaldende og som kan forårsage et astmaanfald. Støvmider selv ofte inhaleres af en astmatiker person og de kan forårsage et astmaanfald på denne måde. Støvmider er den største årsag til astmaanfald.

Kakerlakker

Kakerlakker er en modbydelig og vanskelige skadedyr at dræbe. De kan være en årsag til astmaanfald. Kakerlakker tendens til at leve i skidt og sprede almindelige sygdomme. Det snavs, der lever på deres hud vil ofte blive luftbårne, og dette snavs kan forårsage astmaanfald. Med korrekt desinfektion og renlighed, kan kakerlak-relaterede astmaanfald minimeres ..

Allergi over for Fødevarer

En anden almindelig årsag til astma er allergi over for fødevarer. Mayo Clinic, at jordnødder og skaldyr er to af de mest almindelige fødevarer, der forårsager astmaanfald. Hvis du har astma og lider af nogen kendte fødevareallergi, er det vigtigt at holde sig væk fra disse fødevarer for at undgå både et astmaanfald og andre allergiske reaktioner. Hvis en fødevare pludselig forårsager en allergisk reaktion, se ud for eventuelle astmasymptomer.

Bakterie

Senest har bakterier blevet påpeget som potentielle syndere i astma. BBC rapporterer, at, "Forskere i Finland og USA har vist, at sygdommen kan være udløst af proteiner produceret af en fælles bakteriel infektion." De bakterier, der er blevet påpeget at kaldes Chlamydia pneumoniae, som allerede forbundet med flere andre lungesygdomme.


        

Udgiv min kommentar