Fantacine.com

Hvad betyder Trin 3 lymfeknude Mean?

Hvad betyder Trin 3 lymfeknude Mean?


Kræft opstår, når unormale celler vokse hurtigt og ødelægge kropsvæv. Lymfeknude, også kendt som lymfom, er abnorm cellevækst i lymfeknuderne af kroppen. Der er forskellige stadier samt forskellige former for kræft, og behandlingen afhænger af hvilken fase kræft er i.

Identifikation

Lymfeknuder er små, runde eller bønneformede organer i lymfesystemet, som er en del af kroppens immunsystem. Formålet med lymfeknuder er at fange skadelige stoffer såsom cancerceller og bakterier.

Beliggenhed

Lymfeknuder findes i hele kroppen, alene eller i grupper. Vigtigste grupper er i nakken, under armene, i brystet, bag ørerne, i maven, under hagen og i lysken.

Egenskaber

Stage 3 lymfeknude opstår, når tumorer spredes til fire eller flere lymfeknuder, forårsager lymfeknuderne til at klumpe sammen og holde sig til andre strukturer i kroppen. Lymfom er i trin 3, hvis det er i to grupper af lymfeknuder og er placeret over og under membranen. Kræften er også udpeget som stadie 3, hvis det har spredt sig i milten, et organ, eller et andet område lige ved siden af ​​lymfeknuder, der er involveret.

typer

Typer af lymfeknude indbefatter Hodgkins sygdom, som er sjældne, og non-Hodgkins sygdom, som er den almindelige form for lymfom. Hvis en patient har nattesved, svær kløe, vægttab uden kendt årsag, eller en feber over 101,5 grader, er scenen nummer efterfulgt af bogstavet B. Hvis patienten ikke har nogen af ​​de symptomer, scenen nummer er efterfulgt af bogstavet A.

biopsier

Forstørrede lymfeknuder biopsi ved at indsætte en nål i lymfeknuden til fjernelse af celler eller væv eller ved at skære ind i huden og fjerne lymfeknude. Hvis kræft er kendt for at være i kroppen, lymfeknuder er biopsi at bestemme den fase.


        

Udgiv min kommentar