Fantacine.com

Sådan Giv en svensk Massage forskelligt for mænd og kvinder

Sådan Giv en svensk Massage forskelligt for mænd og kvinder


Svensk massage er en glimrende måde at lindre tilbage spændinger og smerter. Som en massage udbyder, dog skal du være opmærksom på forskellen mellem at give en massage til mænd og kvinder. Ikke at behandle de to køn tydeligt kan resultere i skade på person, der modtager massage.

Instruktioner

1 Spørg kunden, hvilken slags massage, de ønsker. Åbning af klare kommunikationskanaler vil hjælpe med at fjerne forvirring om, hvad kunden forventer at modtage i løbet af massage.

2 Fortæl kunden på forhånd, at du kun vil være i stand til at give en massage så dybt som kroppen vil tillade. I tilfælde af mænd, betyder man kan presse hårdere på kroppen på grund af deres generelt øget muskelmasse.

3 være opmærksom på graden klientens krop er i stand til at slappe af. I svensk massage, det er ganske let at trykke for hårdt på resistente muskler, som kan resultere i alvorlige personlige ubehag og skader.

4 Fortæl kunden til at slappe af stille og roligt i mindst fem minutter, når den svenske massage er færdig. Dette er nødvendigt for kroppen at tilpasse sig den muskulære justering, som har fundet sted; dette er endnu vigtigere i tilfælde af mænd, der beder om dybere væv gnider.

TIPS

  • Fortæl kunden til at drikke mere vand end normalt efter massage for at hjælpe dem udtrykkelige toksiner, der må slippes ud ved massage.
  • Undgå at give efter for kundens anmodning om en dyb tissue massage, hvis du fornemmer en allerede eksisterende skade i kroppen. Massere en forudgående skade kan føre til en alvorlig medicinsk tilstand.

        

Udgiv min kommentar