Fantacine.com

Urter til Mund Pain

Mange urter er kendt for deres anti-inflammatoriske og analgetiske egenskaber, såsom katteklo og ingefær. Brug af urter til smertelindring leverer et sikkert alternativ i forhold til traditionelle smertestillende, typisk med de samme resultater.

Arnica

Prøv Arnica gel topisk i 10 til 20 procent tinktur løsning til at mindske smerter. Arnica bruges til at reducere smerter fra mange lidelser, herunder fælles og muskelsmerter og blå mærker.

Salix

Tag en til to teskefulde Salix bark pulver dagligt for smertelindring. Salix er en hæfteklamme i folkemedicin grund af dens smertestillende evner, men også på grund af dets beskyttende virkning på leddene.

Boswellia

Til langvarig smertelindring uden risiko for bivirkninger, tage 250 mg per dag af urter Boswellia. Boswellia er afledt af saften fra et træ, der er hjemmehørende i Indien.

Kattens Claw

Tag 100 mg dagligt af urter kattens klo til smertelindring. Cat Claw er en vinstok, der vokser vildt i Amazonas. Det er også kendt at være til gavn for immunsystemet.

ingefær

Bruges til at afhjælpe mange smerter sygdomme, ingefær besidder anti-inflamatory og smerte-kampene kvaliteter. Tag 250 mg ingefær ekstrakt hver dag for mund smertelindring.

Evening Primrose Oil

Suppler med en spiseskefuld af kæmpenatlysolie dagligt for smertelindring. Kæmpenatlysolie kan aftage den smerte og inflammation af arthritis og andre lidelser.


        

Udgiv min kommentar