Fantacine.com

Hvordan til at gribe ind for Substance Abuse

Behandling mennesker med misbrugsproblemer kan være udfordrende. Mennesker, der kæmper med stofmisbrug og afhængighed kræver ofte langvarig behandling og intens opfølgende behandling. De har ofte brug for service og support for at opretholde langsigtede genopbygning. Stofmisbrug ikke kun påvirker en persons fysiske sundhed, men også kan forstyrre hele sit liv forårsager problemer med skole, arbejde og familie. Folk, der misbruger stoffer, der ofte bliver involveret med loven og engagere sig i højrisiko-adfærd i relation til deres anvendelse.

Instruktioner

1 foretage en grundig vurdering for at bestemme niveauet og typen af behandling, kunden kræver. Overvej henvisning til en medicinsk afgiftning facilitet, hvis klienten er i øjeblikket bruger eller har netop stoppet med at bruge narkotika eller alkohol. Tilbagetrækning kan være en livstruende tilstand og medicinsk overvågning er ofte nødvendig. Vurdere historie kundens narkotika og / eller alkohol samt rolle stoffer i hans familie. Spørg om hans historie modtage behandling, herunder hvad der er og har ikke fungeret i fortiden - dette kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken type hjælp og interventioner, der kan fungere bedst.

2 Tilbyd kunden psykoedukation. Psykoedukation er en måde at uddanne folk med misbrugsproblemer om de medicinske, psykologiske og adfærdsmæssige konsekvenser af stofmisbrug. Hjælpe ham til at forstå den indvirkning, som bruger stoffer kan have på både hans krop og hans liv. Diskuter effekten over tid. Lad ham vide, hvad forventer fysiologisk som hans krop tilpasser sig at være ren. Forklar, hvad afhængighed betyder, både fysisk og psykisk, og hvad processen med inddrivelse indebærer.

3 Hverve klienten i gruppeterapi. Gruppe terapi er den mest almindelige og effektive behandling for mennesker med misbrugsproblemer. Spørg kunden, hvis hun har erfaring med at bruge grupper i fortiden. Diskutere de forskellige typer af grupper til rådighed. For eksempel 12-trins grupper såsom Anonyme Alkoholikere, er medlem-run, fri og udbydes i steder over hele verden. I modsætning hertil kan psykoterapi grupper ofte findes i behandling centre, og drives af licens klinikere. Disse grupper kan koste penge, eller de kan være dækket af en forsikring. Dog kan behandling centre tilbyder pleje, der er mere omfattende, såsom afgiftning tjenester, gruppe og individuel behandling samt psykiatrisk behandling og medicinering.

TIPS

  • Kunder, der har en vanskelig tid at opretholde ædruelighed kan også drage fordel af indlæggelse genoptræning. Denne form for behandling kan undertiden tilbyde en pause fra hverdagens stress og en chance udelukkende at koncentrere sig om inddrivelse.
  • Sørg for at vurdere, om kunden har en psykisk sygdom. Folk nogle gange bruger narkotika som en måde at selvmedicinering, som reaktion på en psykisk sygdom. Hvis du mener, det er tilfældet, får kunden en henvisning til en psykiater for at overvåge både stofmisbrug og psykisk sygdom problemer.

        

Udgiv min kommentar