Fantacine.com

Sådan Udvid Bevidsthed

Sådan Udvid Bevidsthed


Bevidsthed er dit sind bevidsthed om sig selv og verden omkring dig. Med praksis, er du i stand til at trække sig sammen eller udvide denne bevidsthed på en åndelig og personlige plan. Udvidelse af din bevidsthed, eller øge din bevidsthed, indebærer kommer til at kende dig selv bedre og udforske kompleksiteten af ​​dit væsen. Det indebærer også øge din evne til koncentration, opmærksomhed og afslapning. Udvide din bevidsthed kan hjælpe dig med at føle sig fred og forenet, eller "en" med alt omkring dig. Praksis flere teknikker til at hjælpe med at udvide din bevidsthed.

Instruktioner

1 Øv opmærksomme meditation stille ind på din bevidstløs og igen forbindes med dit autentiske selv. Sidde i et stille rum i en afslappet positur. Luk øjnene og koncentrere sig om din vejrtrækning. Træk vejret ind, mens du mentalt tælle til tre, hold vejret og tæl til tre og puste ud for tre. Som du indånder denne måde, så lad alle distraktioner og stress forsvinder omkring dig og nyde det øjeblik af stilhed og afslapning.

2 Gennemgå begivenhederne i dag om aftenen, forsøger at huske alt, hvad der skete. Forbedre eventuelle huller i din hukommelse ved at gennemgå begivenhederne i slutningen af ​​hver time. Øv dette, indtil du kan hurtigt huske begivenhederne i dag. Gør denne aktivitet at hjælpe dig selv at tænke over tingene, mens du gør dem, i stedet for at operere på "automatisk".

3 Øv blinkende din bevidste fokus til forskellige kilder til sanseindtryk. For eksempel, flash din bevidsthed til den måde gulvet føles, til en plet på en væg, til fjerne lyde og til den måde, dit tøj føles. Derefter åbne dig op og absorbere det hele på én gang. Udfør denne øvelse at udvide din sensorisk bevidsthed.

4 Skriv ned alt i livet, som du er taknemmelige. Brug lidt tid hver dag for at gøre dette for at øge din forståelse og påskønnelse af den dyrebare liv og alt i det.

5 Hold en dagbog, hvor du skriver bønner, en dialog eller en hyldest til hvad du overveje hellig, hvad enten det er Gud, Buddha, skytsengle, dit højere selv eller blot en maker. Udfør denne aktivitet at jorde dig selv i en fysisk handling tilbedelse, bede eller bare bevidstheden om en højere magt.

6 Opsøge en ven, der er på samme eller lignende rejse for at dele dine oplevelser og opfattelser med. Deling med en anden person hjælper dig med at øge glæden involveret i udforskningen af, hvad du holder helligt.


        

Udgiv min kommentar