Fantacine.com

Sådan forhindrer lungekræft med vitaminer

Sådan forhindrer lungekræft med vitaminer


Ifølge statistikker, lungekræft hævder livet for flere mennesker hvert år end alle andre typer af kræft tilsammen. I 2004 modtog 108,355 mænd en lungekræft diagnose. Desværre, 89, 575 af disse mænd døde af sygdommen. En sådan høj procentdel afspejler behovet for at træffe forebyggende foranstaltninger. Heldigvis kan du være i stand til at forhindre lungekræft ved at supplere din kost med vitaminer.

Instruktioner

1 Medtag masser af fødevarer rige på beta-caroten. Beta-caroten er en forløber for vitamin A. Det har evnen til at neutralisere frie radikaler og mindske risikoen for maven og lungekræft. Fortrinsvis bør du få denne pro-vitamin fra fødevarer som frugt og grønne grøntsager. Hvis dette ikke er muligt, tilskud er din næste bedste løsning.

2. Overvej C-vitamin kosttilskud. Vitamin C undertrykker frie radikaler og beskytter DNA i celler fra skader. Tumorer kan kun overleve, hvis frie radikaler er til stede. Antioxidanter ødelægge de frie radikaler.

3 Tag vitamin E tilskud. Det ødelægger frie radikaler, før de skader cellerne. E-vitamin spiller en vigtig rolle i immunsystemets funktion, metaboliske processer og DNA-reparation. Alle disse faktorer er vigtige i forebyggelsen af ​​lungekræft.

4 Forbruge en passende mængde af B-vitaminer. Alle B-vitaminer arbejde synergistisk med hinanden og fungere som katalysatorer for andre vitaminer. De tillader kroppen at udføre normale funktioner, og hvis disse kropsfunktioner mislykkes, kroppen bliver modtagelige for sygdomme, herunder lungekræft.

TIPS

  • Selvom konventionel medicin er ofte ude af stand til at hjælpe personer med lungekræft, har mange patienter fået positive resultater fra alternative tilgange.
  • Undgå beta-caroten tilskud, hvis du ryger eller bruges til at ryge. Undersøgelser viser, at beta-caroten øger risikoen for lungekræft endda år efter, at personen er stoppet med at ryge.
  • Selvom tage vitaminer er generelt en god idé, har ingen undersøgelser faktisk bevist, at dette vil forhindre lungekræft.

        

Udgiv min kommentar