Fantacine.com

Low-Natrium Cardiac kost menuen

Low-Natrium Cardiac kost menuen


The American Heart Association anbefaler, at raske voksne begrænser deres daglige saltindtag til ikke mere end 2,300mg. De, der lider med hypertension, hjertesvigt og andre hjertelidelser skal forbruge endnu mindre. Den gennemsnitlige amerikanske spiser 3600 til 4,800mg salt dagligt, hvilket langt overstiger det nødvendige beløb i en sund kost. Små ændringer tilføje op til store sundhedsmæssige fordele, og der er mange måder at reducere saltindtaget uden at ofre smag.

Læs Etiketter

Da de fleste salt kommer fra vores stærkt forarbejdede kost, lære at læse varedeklarationer. Salt skjuler under mange andre navne, herunder mononatriumglutamat (MSG), natriumbenzoat. natriumcitrat og natriumnitrat / nitrit. Hærdede kød såsom skinke, bacon og pølser er særlig høj i natrium.

Næsten alle boxed varer, såsom cookies, korn, chips, kiks, og frosne måltider, er fyldt med natrium. Dåse varer såsom supper og grøntsager er en anden farezonen. Selv hvis du ikke kan smage salt, det er der stadig.

Den nemmeste måde at sammenligne fødevarer til natrium indhold er ved at se på etiketten, hvor procent af den daglige værdi er givet. En kasse frosne ærter kan have 125 mg natrium i alt 5 procent af den daglige værdi. Sammenlign det med de samme ærter i en dåse med 380 mg natrium, eller 16 procent af den daglige værdi. De dåse ærter indeholder mere end tre gange den mængde af natrium.

DASH Diet

DASH til et godt helbred med DASH diæt. The National Heart Lung og Blood Institute anbefaler kosten tilgange til Stop Hypertension kost for at holde natrium forbrug i skak. Den DASH kost afhængig af fornuftige valg af fødevarer såsom fisk, nødder, fuldkorn, og fjerkræ med mindre rødt kød, slik, og fed mad. Det foreslår også at gøre gradvist ændrer i stedet for en drastisk kost eftersyn.

gradvis ændring

Foretag små ændringer over tid, som det tager dine smagsløg et stykke tid at vænne sig til mindre salt. De fleste fødevarer vil smage bedre med tiden, idet de sande varianter ikke er skjult under et tæppe af salt. Start med at tilføje en sund grøntsag til frokost og middag. Så længe det ikke er stegt og saltet, valget er dit. Find frisk frugt du kan lide og føje den til morgenmad.

Krydderier, især fersk dem, er et godt alternativ til salt. Prøv en ny krydderi hver uge i en gryde eller en anden parabol du måtte have tilsat salt til før. Brug kød som en ekstra ingrediens, ikke hovedretten. Supper og pasta er gode måder at skære ned på high-natrium kød. Nogle populære krydderier er høj i natrium, herunder soja sauce, steak sauce, madlavning sherry, Kødmørning og Worcestershire sauce.

Reading Lessons

Prøv lavt saltindhold eller ingen-salt-tilføjet versioner af konserverede grøntsager, som har en tendens til at være meget høj i natrium. For at slippe af med endnu flere natrium, skylles i et dørslag under rindende vand før tilberedning. På emballerede fødevarer, kigge efter ord som usaltet, meget lav natrium og mindre natrium. Fabrikanter kan ikke bruge disse påstande, medmindre maden indeholder mindre natrium end den oprindelige.

Dagens mad ernæring etiketter er en af ​​de største sundhedsmæssige hjælpere rundt. Lær at afkode dem, og du vil finde det meget lettere at træffe kloge valg af fødevarer. Lær dine børn at læse dem, også. Børn har tendens til at efterligne voksne, så lær dem i en tidlig alder, hvordan man vælger sunde fødevarer.


        

Udgiv min kommentar