Fantacine.com

Sådan Administrer højt blodtryk Mens Flying

Sådan Administrer højt blodtryk Mens Flying


Højt blodtryk kan være årsag til hjerteproblemer og slagtilfælde, når venstre ubehandlet. Det kan gøre hjertet løb og over arbejdet, samt skabe blodpropper. Når du flyver, er det vigtigt at tage sig af dit helbred. Flying mageligt kan hjælpe med at holde dit blodtryk i et sikkert område for din krop. Find ud af, hvordan man sikkert styre din højt blodtryk når de flyver.

Instruktioner

En Drik en masse væske. Prøv at fugte dig selv med vand så meget som du kan. Vand er tilgængelig på alle flyselskaber, og det vil holde dig cool.

2 Bevar roen under flyvningen. Hvis du er en nervøs flyer, så er du måske ønsker at tage nogle anti-kvalme piller. Denne medicin vil berolige dig ned, slappe af dig, og kan endda hjælpe med at tage lidt af en lur på flyvningen.

3 Tag en højt blodtryk medicin som din læge har ordineret dig før flyvningen. Bær medicin på dig eller placere den i din håndbagage. Du vil gerne vide, at du har dem med dig i tilfælde af en nødsituation.

4 Se in-flight film, hvis de spiller en. Se tv eller lytte til noget musik, mens flyvende. Disse aktiviteter vil bidrage til at slappe af dig, og gøre dig glemme alt om eventuelle spændinger eller bekymringer, du måtte have.

5 Tag noget mad med dig. Nogle flyselskaber har mad eller snacks, der er høj i natrium, og du ikke ønsker disse fødevarer for at øge dit blodtryk. Lav et måltid før du flyver og tage den med dig for at undgå uheld.


        

Udgiv min kommentar