Fantacine.com

Hvad Er Sweet Olie til ørerne?

Søde olie, et andet navn for olivenolie, er et hjem afhjælpe for earaches. Sætte sød oliedråber i øregangen kan lindre smerter, men olien ikke bekæmpe infektionen.

Historie

I 1846, Lydia Maria Child, en populær forfatter af rådgivning bøger for kvinder, udråbt sød olie som en måde at lindre et barns ørepine smerter. Hun anbefalede at placere et stykke vat fugtet med søde olie og paragoric, som er afledt af opium, i barnets øre.

Fungere

En fælles hjem afhjælpe dag indebærer opvarmning af søde olie lidt, og derefter placere to til tre dråber i det syge øre.

Misforståelser

Ifølge US Farmaceut tidsskrift, varmes sød olie kan give kortsigtet nødhjælp fra øre smerter. Olien kan imidlertid ikke trænge langt nok til at nå infektion, som normalt er uden for trommehinden i mellemøret.

Overvejelser

Brug søde olie til at behandle ørepine kan holde forældre fra at tage deres børn til lægen straks. Olien kan også gøre det vanskeligt for en læge til at undersøge øret.

anbefalinger

Smertestillende såsom ibuprofen eller acetaminophen kan lindre ørepine smerter. Et hjem afhjælpe, der kan hjælpe er at placere en varm, fugtig vaskeklud eller komprimere over øret. Lægen kan også ordinere antibiotika til behandling af infektionen.


        

Udgiv min kommentar