Fantacine.com

Vitamin B MS Symptomer

Vitamin B MS Symptomer


I multipel sclerose, celler i immunsystemet angriber nerverne, hvilket forårsager et sammenbrud i myelinskeden, der omgiver og isolerer en nervecelle i hjernen og rygmarven. Mange af de B-vitaminer er afgørende for nerve funktion og dannelse, og MS patienter skal være sikker på at få minimum anbefalede mængder hver dag for at forhindre mangel.

B12-vitamin

B12 er afgørende for korrekt nervefunktion, og nogle undersøgelser har vist, at MS-patienter har en højere blive mangelfuld i vitamin. B12-mangel kan føre til ødelæggelse af myelinskeden af ​​nervecellen, og en B-12 mangel kan efterligne nogle af symptomerne på MS, forværre tilstanden.

folat

Folat og B12 arbejder sammen, og nogle neurologiske symptomer kan faktisk være en folatmangel. En lille undersøgelse i Journal of Neurology fandt, at folatniveauer kan reduceres ved kortikosteroid behandlinger, der anvendes i MS.

Niacin (B3)

En undersøgelse fra 2006 på Børnehospital i Boston fandt, at niacinamid, også kaldet vitamin B3, forhindrede myelin skader i mus og forbedret funktion af disse nerveceller, der allerede var demyelineated.

Pyridoxin (B6)

B6-vitamin er nødvendig for myelin-dannelse og vitaminet er også nødvendigt i produktionen af ​​neurotransmittere. Sammen med de andre B-vitaminer, B6 er vigtigt for omdannelsen af ​​kulhydrater til energi, bekæmpe træthed forbundet med MS-symptomer.

Riboflavin (B2)

Riboflavin arbejder for at konvertere andre B-vitaminer i deres aktive form, såsom niacin og B6. Riboflavin-mangel har været forbundet med dissemineret sklerose, og nerve relaterede symptomer omfatter følelsesløshed og snurren i hænder og fødder.

Thiamin (B1)

Thiamin hjælper nervesystemet og er afgørende for transmission af visse nerve signaler mellem hjernen og rygmarven. Alvorlig mangel kan føre til alvorlige komplikationer i hjernen og centralnervesystemet, forårsager nerve prikkende, brændende fornemmelse og følelsesløshed og træthed.


        

Udgiv min kommentar