Fantacine.com

Hvad er Medicinsk grunde til at have en migræne?

Migræne hovedpine er svær hovedpine, der rammer på tilfældige tidspunkter og kan vare i timer eller endda dage. Mayo Clinic foreslår, at der ikke er nogen kur mod migræne hovedpine, men medicin kan bruges til at regulere de medicinske årsager til tilstanden.

Ændringer i hormonniveauer

Ifølge Mayo Clinic, nogle kvinder, der oplever migræne hovedpine gøre dette enten før eller under deres månedlige menstruationscyklus. De forskydninger i østrogen niveauer forårsage alvorlige hovedpine i nogle tilfælde.

Genetik

Den NeurologyChannel.com foreslår, at nogle mennesker har en genetisk sygdom, der forårsager blodkarrene i kraniet omgiver hjernen at pulsere for hvad der synes at være ukendte årsager.

Brain Kemikalier

Migræne kan skyldes en ubalance af en hjerne kemikalie kaldet serotonin. En uforklarlig fald i niveauet af serotonin i hjernen forårsager frigivelsen af ​​nerve kemikalier kendt som neuropeptider. Disse rejse til nerveender, der omgiver hjernen og forårsage en migræne.

triggers

Migræne hovedpine nogle gange er forårsaget af en udløser. Lyse lys, visse lugte og stress er nogle udløser, der forårsager migræne hovedpine.

Medicin

Enhver form for medicin har potentiale til at udløse migræne hovedpine, selv i mennesker uden en historie af migræne.


        

Udgiv min kommentar