Fantacine.com

Hvad gør Diurex Water Pills gøre?

Hvad gør Diurex Water Pills gøre?


Der er mange forskellige typer af Diurex-brandede vand piller på markedet i dag. De fleste af de sorter af Diurex er rettet mod kvinder til lindring af præmenstruelt syndrom (PMS) symptomer, der omfatter hævelser og oppustethed. Diurex for mænd følger samme forudsætning som de andre sorter. Det lindrer væskeophobning, blot uden tilsætning af smertestillende medicin til at lindre PMS kramper.

Hvad er Diurex Water piller?

Diurex er en over-the-counter medicin, der er fremstillet af Alva-Amco. Diurex indeholder en aktiv ingrediens kaldet Solubiliseret Pamabrom, som er et diuretikum, der reducerer kroppens overskydende reserver af vand.

Hvordan Diurex vand piller arbejde?

Ifølge TexasHeartInstitute.com, diuretika som dem der findes i Diurex vand piller arbejde for at reducere saltindholdet i kroppen, og samtidig øge urin flow.

Diurex vand piller og vægttab

Selv om det er rigtigt, at Diurex vil hjælpe dig med at tabe, tabet er normalt minimal. Faktisk så snart du stoppe med at bruge produktet, vil du højst sandsynligt få vand vægt tilbage, fordi alles krop naturligt holder en vis mængde ekstra vand i reserve til nødsituationer.

Diurex vand piller og dehydrering

Da kontinuerlig brug af Diurex kan forårsage dehydrering, er det vigtigt at huske på, at du bliver nødt til at drikke masser af vand, når du tager et diuretikum. Selv om det kan lyde kontraproduktivt, cellerne i din krop skal konstant fodres med frisk vand hver dag. Uanset om du tager et diuretikum eller ej, Mayo Clinic foreslår du bør drikke mindst otte 8-ounce glas vand hver dag.

The PMS Factor

Månedlig PMS påvirker mange kvinder og Diurex kommer i forskellige typer til at hjælpe med at behandle ubehaget. For eksempel indeholder Diurex PMS acetaminophen at hjælpe med at lindre de smertefulde kramper, der kan ledsage PMS.


        

Udgiv min kommentar