Fantacine.com

Sådan Forbruge Kava

Kava rod, en naturlig, stress-reducerende urt, der også er kendt som kava kava, har været brugt i århundreder af indfødte i det sydlige Stillehav øer. Kava kan fremstilles på flere forskellige måder, som alle er almindeligt forekommende at være ganske behagelig, hvis det indtages. De vigtigste ingredienser, der fremmer en følelse af lethed er roden s kavalactones. Ground kava pulver er bredt tilgængelige, og kan tilberedes med mælk eller frugtsaft uden megen behandling overhovedet. Som for enhver urtemedicin, konsultere din sundhedspleje udbyder, før du tager kava.

Instruktioner

1 Fyld dit drikkeglas med kold mælk eller vand. Organiske variationer, såsom gedemælk, soja mælk, komælk eller kokosmælk alle fungerer godt ved udvinding kavalactones fra den pulveriserede rod, når det tilsættes. Kolde væsker fungerer bedst ved at frigive næringsstofferne i roden, idet varme er kendt for at beskadige kavalactones under ekstraktionsprocessen.

2 Bland 1 til 2 spsk. pulveriseret kava rod til glas koldt vand eller mælk og rør med en ske i et par minutter, så de kavalactones at obligation til væsken.

3 Hæld indholdet af glasset til et fint musselin pose over en vask til strækning af roden materiale fra væsken. Klem indholdet af pose over drikkeglasset at frigive de resterende kavalactones fra den pulveriserede rod. Din kava drik kan nu indtages sikkert, samt effektivt.

TIPS

  • Brug ikke opvarmede væsker til at forsøge at udtrække kavalactones, for de kun vil ødelægge næringsstoffer.
  • Rapporter om leverskader blev foretaget fra anvendelsen af ​​visse kava produkter, så brug kun som anvist. Selv om de fleste af disse rapporter kom fra produkter, der blev foretaget fromparts af andre end sin rod plante, rådføre sig med din læge om, anbefales uanset om du bruger kava.

        

Udgiv min kommentar