Fantacine.com

Tegn og symptomer på End Stage Alzheimers

Alzheimers sygdom er en form for demens, der rammer personer i forskellige stadier. Alzheimers er en degenerativ sygdom, der forårsager hukommelsestab og kognitive forandringer. Med hvert trin, begynder personen at lide en række neurologiske svækkelser, som forværres over tid, indtil døden.

Forvirring

patienter End stage får ofte forvirret på datoer og år. De kan tro, at de er tilbage i en vis tid i deres liv, eller ikke ved, hvad er år eller måneder, de er i øjeblikket i.

Anerkendelse

På dette sene stadium af Alzheimers patienter har tendens til at glemme, hvem deres kære er, og bliver nødt til at blive mindet ofte. De ikke længere genkende deres egne børn eller søskende, som kan være smertefuldt at dem, der ikke bliver husket.

Selvpleje

På dette afsluttende fase, patienter er ikke længere i stand til at passe sig selv til at spise eller bade og er helt afhængige af andre til at passe dem.

verbale Skills

Der er et stort tab i evnen til at tale. Patienterne har typisk svært ved at spise og synke så godt.

Humør

Under den afsluttende fase af Alzheimers, patienter oplever forskellige humørsvingninger. De vil generelt hallucinere eller blive ellevild.

Død

På grund af cellerne i kroppen er fortsat med at degenerere, kroppens organer begynder at svigte som gør evne til at bekæmpe bakterier og sygdom. Mange patienter dør af lungebetændelse eller infektioner, som kroppen ikke var i stand til at kæmpe off.


        

Udgiv min kommentar