Fantacine.com

Skal du bruge en Inversion Table Med knæalloplastik?

Skal du bruge en Inversion Table Med knæalloplastik?


Processen med inversion fik sin oprindelse som en fysisk terapi behandling i 1960'erne. Det involverer patienten liggende på et bord, der blidt flips ham eller hende på hovedet, hvilket resulterer i dekomprimering af hvirvlerne. Som tabellerne er blevet bedre designet, har inversion blevet stadig mere populært med kiropraktik patienter og andre, der bruger den til motion formål. Behandlingen har også henledt opmærksomheden på mange knæ-udskiftning patienter.

Inversion Table Risici

Brugen af ​​inversion tabeller er generelt ikke anbefales til folk med knæproteser, medmindre en læge har givet grønt lys. Mens table designs kan variere fra mærke til mærke, det grundlæggende koncept er det samme: at brugeren hænger på hovedet i forskellige vinkler med anklerne holder ham eller hende på plads. Hængende på hovedet ned på bordet sætter kraft af din kropsvægt på dine ankler og knæ. Derfor trækker ved samlingen, hvilket gør en knæalloplastik mere tilbøjelige til at have problemer med adskillelse. Jo mere kropsvægt du har, jo mere sandsynligt er det, at dit knæ kunne lide skade i inversion. Dette gælder især, hvis du havde erstatningen inden for det seneste år.
Hvis du invertere alligevel, jo mindre stejl inversion vinkel, vil det sikrere knæet være. Spinal skade og graviditet er to eksempler på andre forhold, der ikke anses for sikre for inversion terapi.
Inversion behandling anses nyttige for nogle former for skoliose samt udbulede diske. Det er også nyttigt til afslapning og afstresning. Det er altid tilrådeligt at konsultere en læge, før du begynder enhver form for inversion motion rutine, især hvis du har nogen skader eller medicinske tilstande.


        

Udgiv min kommentar