Fantacine.com

Bioidentical hormonbehandling terapi

Bioidentical hormonbehandling (BHRT) er et alternativ til konventionel hormonbehandling i forvaltningen af ​​menopausale symptomer. BHRT bruger hormoner, der er identiske med de menneskelige hormoner og er blevet populær i høj grad delvis på grund af Suzanne Somers bog, "Ageless." De hormoner, der anvendes i BHRT er ikke reguleret af FDA og er tilgængelige i håndkøb.

Fakta

Bioidentical hormoner er ikke nye. Faktisk har de været tilgængelige i 20 år. Det var først i Women Health Initiative spotlighted farerne ved konventionel hormonbehandling, at kvinder begyndte at lede efter et alternativ. Bioidentical hormoner er afledt fra kilder, der findes i naturen. Hormonerne er identiske med dem, der findes i den menneskelige krop. Syntetiske hormoner, er derimod kun ligner naturligt produceret hormoner. De vigtigste hormoner, der anvendes i BHRT er progesteron og østrogen.

Ifølge en rapport i New York Times, hvor en tredjedel af kvinderne behandlet for menopausale symptomer bruger bioidentical hormoner snarere end konventionel hormonbehandling. Millioner af kvinder bruger bioidentical hormoner.

Fordele

Under peri-overgangsalderen og overgangsalderen, droppe hormonniveau forårsage symptomer, som mange kvinder finder ubehageligt og til tider utålelig. Symptomerne kan omfatte hedeture, humørsvingninger, ændringer i hår og hud og træthed. BHRT har vist sig at være effektivt i behandling og lindring af disse symptomer. Hormonbehandling behandlingsformer, både bioidentical og konventionelle, arbejde ved at genskabe hormon niveauer. Ud fra følgende betragtninger konventionel hormonbehandling er normalt en "one size fits all" behandling, kan BHRT skræddersys til den enkelte kvinde, minimere eventuelle bivirkninger.

typer

De hormoner, der anvendes i BHRT sædvanligvis afledt af enten soja eller mexicanske vilde yams. Diosgenin er udvundet fra planter og omdannes til progesteron og østrogen, i et molekylært identisk form af humane hormoner. Ved konventionel hormonerstatningsterapi, er østrogen stammer fra urin fra drægtige heste og er ikke identisk med human østrogen. Progestin, anvendes i konventionel behandling, har også en anden molekylestruktur end den humane hormon progesteron. For at afgøre, hvilke hormoner en kvinde behov, og på hvilke niveauer, vil en læge udføre enten en spyt test eller en blodprøve.

Forms

Hormoner i BHRT anvendes topisk i form af cremer eller lotioner. Hormoner anvendes topisk på huden forbliver bioidentical. Konventionel hormonbehandling bruger nogle bioidentical hormoner i pilleform, men hormoner indtages oralt - selv bioidenticals - vil konvertere til en ikke-bioidentical form, efter at være blevet behandlet af leveren. De cremer og lotions, der anvendes i BHRT kan forværres af farmaceuter til at tilbyde en skræddersyet tilgang til hormonbehandling.

Advarsel

Hormonbehandling, uanset om bioidentical eller konventionel, bør kun ske under tilsyn af en læge.


        

Udgiv min kommentar