Fantacine.com

Home Retsmidler for Voice Loss

Home Retsmidler for Voice Loss


Mens alternative, urte-behandlinger til fælles lidelser har endnu ikke invaderet mainstream Amerika, folk bliver stadig mere bevidste og åbne for den helbredende kraft af urter. Ifølge en artikel i "Natural Health Journal" (2004), "Urter vil ikke erstatte lægemidler, men forskning viser, at --- for mange betingelser --- urter fungerer godt, er billigere end narkotika og forårsage færre bivirkninger . " Naturlægemidler behandlinger har vist sig yderst effektiv til behandling og forebyggelse af halsinfektioner, såsom halsbetændelse, som er den totale tab af stemmen. Nedenfor er nogle skridt, at en person, der lider af symptomer på halsbetændelse, såsom hæshed, hoste, og ondt i halsen, kan gøre for at lindre smerten og fremskynde rekreation.

Instruktioner

Home Retsmidler for Voice Loss

En Drik masser af væske. Varm drikkevarer vise sig mest effektive, fordi de slappe vokale muskler og løsne eventuelle slim, der kan irriterer stemmebåndene. Tilføjelse citron eller honning til varmt te er en almindelig kur, der anvendes af mange professionelle sangere til en træt, hæs eller fraværende stemme. (Sataloff 1997)

2 Hvil din stemme og din krop. Taler, eller endda hviskende, vil kun medføre yderligere vokal traumer. Resting din krop og sind, i tillæg til din stemme, vil også styrke dit immunforsvar, så din krop til at bekæmpe infektioner og fremskynde din opsving. (Sataloff 1997)

3 Overvej at bruge en af de mange urter, der er blevet testet af forbrugere, naturlæger og ernæringseksperter for effektivt at behandle hals infektioner eller irritationer. For eksempel, echinacea og ginseng er velkendte urter, der fremmer immunitet. Lakridsrod kan tilsættes direkte til te for hurtigt, beroligende relief. (Natural Health 2004)

4 Undgå naturlige vokale irritanter, såsom tør eller støvet luft, ved hjælp af en fordamper af befugter. Også undgå cigaretrøg samt narkotika eller alkohol, fordi de yderligere vil opflamme og beskadige udbudsmaterialet stemmebånd. (Natural Health 204)

5 Forkæl dig selv med en lokaliseret massage. Vocal stamme eller tab kan faktisk blive forværret af en stram eller anspændt nakke, hoved og ryg muskler. (Sataloff 1997)

6 Begræns dit forbrug af smertestillende såsom aspirin. Aspirin forsinker den tid det tager kroppen til at danne blodpropper. Da halsbetændelse kan være forårsaget af mindre skader til stemmebåndene, kan tage aspirin faktisk bremse den helbredende tid. (Best-home-remedies.com)

TIPS

  • Som med enhver medicinsk problem, der varer ved, er det bedst praksis at søge lægehjælp til korrekt diagnosticere og behandle dine vedvarende eller forværrede symptomer. Langvarig tab af stemmen kan indikere en langt mere alvorlig infektion eller tilstand som vokale akkord polypper eller cyster, som vil kræve traditionel medicinsk intervention.

        

Udgiv min kommentar