Fantacine.com

Streptococcus suis Toxic Shock Syndrome

Toksisk choksyndrom er ofte forbundet med brugen af ​​tamponer og er forårsaget af Staphylococcus aureus bakterier. Streptococcus suis syndrom er en anden type toksisk chok, som kommer ind i kroppen gennem et sår, der forårsager farlige komplikationer og symptomer.

Definition Streptococcus Suis Toxic Shock Syndrome

Streptococcus suis toksisk chok-syndrom, eller STSS, opstår i mennesker, der har været udsat for bakterier gennem et sår eller beskadiget hud. Kirurgiske sår er en fælles indgang site, men en mindre skrabe kan også havnen denne bakterier.

Symptomer

STSS manifesterer inden for 48 timer for at komme ind i kroppen. Symptomerne omfatter forvirring, hurtig puls, svimmelhed, feber og en usikker fald i blodtrykket. Folk normalt vises ekstremt bleg og føler klam at røre ved. Kilden til infektionen vises røde, hævede og kan begynde nekrotiserende. Lever og nyreskader eller fiasko kan forekomme, hvilket gør øjeblikkelig lægehjælp en prioritet.

Undgå Streptococcus Suis Toxic Shock Syndrome

De fleste mennesker aldrig behøver at beskæftige sig med STSS, men anbefales at undgå denne infektion. Sørg for at alle sår holdes rene og forbandt, uanset hvor lille. Se en læge straks, hvis et sår bliver hævede, røde og meget ømme, eller hvis en feber udvikler sig.

Diagnose

STSS er diagnosticeret gennem en rutinemæssig fysisk eksamen og blodprøver, der registrerer tilstedeværelsen af ​​Streptococcus suis bakterier. Fluid prøver fra den inficerede sår, skåret eller skrab er også undersøgt og testet.

Behandling

Antibiotika er den bedste behandling kursus for STSS, men modtager intravenøs væske og andre medikamenter, indtil blodtrykket tilbage til normal kunne være berettiget. De Streptococcus suis bakterier kan forårsage væv til at dø, og kirurgi kan være nødvendigt at fjerne døde hudceller fra såret eller infektion kilde efter stabilisering.


        

Udgiv min kommentar