Fantacine.com

Problemer med bygningsfejl & Linser

Den amerikanske optometric Association rapporterer, at astigmatisme, en uregelmæssig form af hornhinden, er meget almindelige. De fleste mennesker har en vis grad af bygningsfejl. Fordi en buet hornhinde ikke vil lade lys fokus korrekt på øjets nethinde, en person med bygningsfejl har lidt sløret syn på alle afstande. Kontaktlinser og briller er blandt de behandlinger, der anvendes til behandling af den fælles vision tilstand bygningsfejl.

Myte om astigmatisme og Kontaktlinser

Mange mennesker med bygningsfejl fejlagtigt tror (eller har fået at vide af en optiker), at de ikke kan bruge kontaktlinser. Dog kan bygningsfejl korrigeres med kontaktlinser, selv bløde kontakter, der kommer i engangsemballage, multifokale og farvede sorter.

Toriske bløde kontaktlinser

Toriske bløde kontaktlinser bruges ofte til at løse problemer med bygningsfejl. Disse kontaktlinser korrigere hornhindens krumning forbundet med astigmatisme og holde deres form bedre på overfladen af ​​øjet. Dette hjælper personen med bygningsfejl se mere klart. Det eneste problem med disse typer af kontakter er, at de kan være dyrere end traditionelle eller engangsemballage bløde kontaktlinser og kræver flere fittings af en optiker.

Stiv Gas-gennemtrængelige linser

Sommetider mennesker med bygningsfejl vælger stive gas-gennemtrængelige linser, der ikke bøjer og flex ligesom bløde kontakter. Fordi de holder formen på øjets hornhinde, kan en person med bygningsfejl finde de er i stand til at se bedre. Disse typer af kontakter kan anvendes til et år eller mere, så en person, der er tilbøjelige til at miste eller beskadige dem er måske ikke den bedste kandidat til stive gas-gennemtrængelige linser.

briller

Briller er ofte bruges til at hjælpe folk med bygningsfejl se bedre. Men fordi de ikke sidder på overfladen af ​​øjet, kan kontaktlinser til bygningsfejl tilbyde et bredere synsfelt og skarpere syn.

Check med en optiker

Optometrister og øjenlæger vil tjekke for bygningsfejl i en persons vision som en del af rutinemæssige øjenundersøgelser. Den amerikanske Optometric Association konstaterer, at alle spørgsmål om bygningsfejl og den bedste måde at rette det og eventuelle problemer med bygningsfejl og linser bør rettes til en optiker.


        

Udgiv min kommentar