Fantacine.com

Højt blodtryk alternative behandlinger

Højt blodtryk alternative behandlinger


Højt blodtryk, eller hypertension, påvirker 20 procent af amerikanerne, ifølge MSN Encarta. Hypertension er defineret som en medicinsk tilstand, hvor blodkarrene transporterer blod væk fra hjertet bliver indsnævret. Dette får hjertet til at arbejde hårdere for at flytte blod effektivt i hele kroppen. Hvis tilstanden ikke behandles, en person har en højere risiko for at lide et slagtilfælde, hjerteanfald eller nyresvigt. En læge kan behandle en patient med forhøjet blodtryk ved at foreskrive en type medicin kaldet antihypertensiv (reference 1). Men der er mange alternative måder at behandle hypertension.

Hvad er årsagen højt blodtryk?

Desværre, læger stadig ikke kan lokalisere den nøjagtige årsag til forhøjet blodtryk. de fleste læger mener imidlertid, næsten 95 procent af tilfældene skyldes genetiske faktorer. De andre 5 procent af patienter med forhøjet blodtryk har som regel en form for helbredsmæssig tilstand, såsom nyresygdom, eller deres pres kunne endda være en bivirkning af en medicin, de tager. Mere generelle faktorer, der kan bidrage til hypertension omfatter fysisk inaktivitet, fedme og tunge alkoholforbrug (reference 1).

Behandlinger

En af de nemmeste måder at sænke dit blodtryk er ved at ændre din kost. Nogle af de fødevarer, du bør omfatte er frugter og grøntsager, og fødevarer, der indeholder hele korn, fisk og nødder. På den anden side, bør du holde sig væk fra fødevarer med højt indhold af mættet fedt, rødt kød og slik (Reference 2). Begrænse forbruget af alkohol kan også hjælpe lavere blodtryk. Kvinder bør ikke drikke mere end en alkoholisk drik om dagen, og mænd bør begrænse deres alkoholiske indtag til to drikkevarer (reference 1).

Forøgelse af dit daglige fysiske aktivitet er endnu en enkel måde at hjælpe lavere blodtryk. Faktisk har nogle forskere fundet øvelse at være lige så effektive til at sænke blodtrykket som en receptpligtig medicin. Folk kan sænke deres blodtryk bare ved at inkludere 30 til 60 minutters motion, tre til fire dage om ugen, i deres ugeskema (reference 2).

alternative behandlinger

Lettere fysiske aktiviteter, såsom yoga og Tai Chi, også har vist sig at være effektivt i behandling af forhøjet blodtryk. Desuden kan denne metode gøre folk føler mindre angst og hjælpe med at reducere stress hormoner i kroppen (reference 2).

En anden mindre gennemprøvet metode til behandling af forhøjet blodtryk er ved hjælp af naturlægemidler. Snakeroot, tetrandrine og ginseng er nogle af de almindelige urter til behandling af forhøjet blodtryk. Men disse plantestoffer behandlinger er ikke blevet grundigt undersøgt, og kommer med mulige bivirkninger. Så det er bedst at rådføre sig med en læge, før du vælger denne rute (reference 2).

Akupunktur og hypnose er også blevet anvendt til behandling af højt blodtryk, men ingen af ​​disse metoder har vist sig at være 100 procent effektiv i videnskabelig forskning. Ikke desto mindre har begge behandlinger været nyttige i at sænke blodtrykket hos nogle patienter (Reference 2).


        

Udgiv min kommentar