Fantacine.com

Epsom Salt & hæmoroider

Epsom salte er lige så alsidig som bagepulver. Saltene kan bruges til rengøring formål, tegning splinter ud af din mund, og eksfolierende din hud, men de kan også berolige smertefulde hæmorider.

Indhold

Epsom salte indeholder magnesium og sulfater, som begge har medicinske egenskaber. Magnesium hjælper med at reducere inflammation og sulfater også lette smerter. Hæmorider får særligt smertefuldt, når de er hævede og betændte.

Heat Pack

Soak en flannel pack i en opløsning af Epsom salte (to kopper om liter vand). Varm pakken og derefter anvende det til den nederste del af ryggen. Dette vil hjælpe med at lindre hemorrhoid smerter, ifølge EdgarCayce.org.

Sitz Bath eller badekar

Sid i en Sitz bad eller i badekarret fyldt med varmt eller varmt vand. Tilføj Epsom salte til badet. Hvis du er i karret, ligge tilbage, træk knæene op og forsøge at slappe af.

Resultater

Det varme vand og Epsom salte vil mindske smerten og samtidig øge blodgennemstrømningen til din anus, hvilket bidrager til at skrumpe de hævede vener i hæmorider.

Eksperiment

Eksperimentér med Epsom salte. Start med en lille smule, og derefter tilføje mere, indtil du begynder at føle en vis lettelse. Men holde Epsom salte væk fra sår eller skrammer, rådgiver Life123.com.


        

Udgiv min kommentar