Fantacine.com

Hvad er Magnet Terapi?

Magnet terapi er brugen af ​​magneter og magnetiserede genstande til at helbrede eller inducere nyttige fordele på kroppen. Behandlere hævder det som en gyldig form for healing, men det er pseudovidenskab i naturen på grund af den generelle usandsynlighed for at teste og måle dens virkninger.

Applikationer

Magnet terapi bruges til at lindre smerter og skabe et sundere magnetisk aura i kroppen. Behandlere og fortalere har hævdet det heler sår og sår og øger energi, men ingen af ​​disse påstande er blevet bevist.

Undersøgelser

Fordi smerte er subjektiv, er det ikke en målelig form for test. Undersøgelser viser, at magneter ikke øger blodcirkulationen.

Legal

Salget af magnetiske terapi tjener omkring $ 1 milliarder på verdensplan (se link i indtægter). Men i USA, det er stærkt overvåget, fordi at gøre krav uden videnskabelige data er ulovligt.

Produkter

Magnetiserede produkter, der hævder at være gavnlig for kroppen omfatter skosåler, armbånd, fodlænker, stole, klud bands og magnetiske madrasser.

Thomas Skalak

Thomas Skalak fra University of Virginia offentliggjort en undersøgelse i november 2007 viser, at magnetisk terapi reduceret hævelse med 50 procent i poterne af små rotter (se link i indtægter). Dette blev gjort i et kontrolleret miljø, men Skalak støtter ikke magnet terapi.


        

Udgiv min kommentar