Fantacine.com

Øjendråber Vs. Destilleret vand

Øjendråber Vs. Destilleret vand


Stort set alle øjendråber bruger vand, der er blevet destilleret af renset på en eller anden måde, som køretøjet til ingredienser i produktet. Destilleret vand er blevet kogt og recollected som damp for at fjerne urenheder, og dette typisk tjener som antibiotikum i en øjendråbe eller noget så simpelt som en viskositet middel i en kunstig tåre øjendråbe.

Processen med Distilling Water

Ifølge destilleret vand Facts, indeholder vand urenheder og giftstoffer, når det kommer fra hanen. Disse urenheder består af molekyler, der er tungere end vandmolekylet. At destillere vand, er et apparat, der er nedsat som indeholder en pot ledningsvand, at en varmekilde koge vandet, og en beholder til opsamling af damp i toppen af ​​apparatet. Vandet koges og damp stiger. Urenhederne forbliver i beholderen ledningsvand, og dampen opsamles i beholderen ved toppen af ​​apparatet, hvor den kondenserer tilbage i flydende vand uden urenheder.

Destilleret vand i Øjendråber

De mest almindelige typer af øjendråber typisk fås uden recept er kunstige tårer, som anvendes til behandling af tørre øjne. Destilleret vand udgør størstedelen af ​​kunstige tårer, som også typisk indeholder en viskositet middel og et konserveringsmiddel for at forhindre bakterier i at forurene øjendråberne.

Sætte destilleret vand i en Eye

For at sikkert anvende destilleret vand til et øje, skal der anvendes en steril applikator såsom en pipette. Enhver del af denne proces, der ikke bevarer sterilitet vil resultere i at udsætte et øje til forurenet vand. Så længe sterile procedurer anvendes fremgangsmåden er sikker og kan hjælpe skylle snavs fra et øje. Men det hurtigt fordamper fra overfladen af ​​øjet og derfor ikke tjene som en effektiv smøremiddel øjendråbe som gør kunstige tårer.

Kunstig Tear Drops Eye

Mange kunstig tåre øjendråber indeholder destilleret vand, carboxymethylcellulose og Purite. Ifølge den månedlige ordination reference, carboxymethylcellulose er en viskositet-building middel, som er designet til at gøre øjendråberne tykkere end almindeligt destilleret vand, gør det muligt at bo på øjet i en længere periode. Purite er en lav koncentration af hydrogenperoxid, der fungerer som konserveringsmiddel, sikrer ingen mikroorganismer såsom bakterier kan vokse i øjendråber når de er aftappet.

Direkte sammenligning

Mens destilleret vand er den vigtigste ingrediens i kunstig tåre øjendråber --- og alle typer af øjendråber --- destilleret vand er kun effektiv som en øjenskyller. Det er ikke en effektiv smøremiddel, da den ikke indeholder nogen viskositetsmidler at tillade den at blive på et øje længere end et par sekunder. Også, konserveringsmidler i øjendråber give dem mulighed for at blive brugt mere sikkert end ved anvendelse af destilleret vand.


        

Udgiv min kommentar