Fantacine.com

Sådan får Stains Off af Tandproteser

Sådan får Stains Off af Tandproteser


Ligesom regelmæssige tænder, skal dine tandproteser rengøres og skylles dagligt for at fjerne madrester og forhindre pletter fra drikkevarer, mad eller nikotin. Men proteser brug for særlige rengøringsmidler, der adskiller sig fra almindelig tandpasta. Moderne tandproteser er lavet af plastik, porcelæn og acryl. Disse materialer er porøse og har tendens til at være let plettet af regelmæssige fødevarer, hvilket er hvorfor du skal være på vagt om at fjerne pletter.

Instruktioner

1 Skyl dine tandproteser med vand efter hvert måltid eller drikke for at holde partikler fra at etablere sig på dem og farvning.

2 Rens dine proteser to gange om dagen med en protese børste og protese renere. Hvis din protese kit ikke omfatter en protese børste, bruge en blød-strittede tandbørste. Alt andet kan ridse overfladen af ​​proteser. Du kan også bruge opvaskemiddel eller en mild sæbe i stedet for protese renere. Squirt en lille smule sæbe eller renere på din pensel, våd det med varmt vand og krat tandproteser, koncentrere sig om områder mellem tænderne og på synlige madrester.

3 Soak dine tandproteser hver aften. Placer en brusende iblødsætning tablet i et glas vand (mængden af ​​vand kan variere i mærke af protese sættetid), og tillade protesen til at sidde i opløsningen hele natten. Hvis dine tandproteser har metal vedhæftede filer, så sørg for din tandlæge sættetid ikke indeholder klor, da det kan plette metallet. I morgen, skyl dine tandproteser grundigt med vand, før du placerer dem i munden.

4 Soak dine tandproteser i en eddike og bagepulver løsning en gang om måneden for at slippe af svære at fjerne pletter. Bland 1 kop eddike og 1 spsk. bagepulver. Lad protesen i blød i blandingen i fem minutter. Tilføj mere eddike om nødvendigt for at sikre, at væsken fuldstændig dækker dine tandproteser. Fjern proteser og krat med en protese børste. Skyl i varmt vand.


        

Udgiv min kommentar