Fantacine.com

Sådan karpaltunnelsyndrom med naturmedicin

Sådan karpaltunnelsyndrom med naturmedicin


Karpaltunnelsyndrom (CTS) er forårsaget af en kompression af nervus medianus der passerer gennem carpal tunnel i håndleddet. Sammen med intens smerte, patienter oplever manglende hånd styrke, følelsesløshed i hænder og fingre, og koordinering forringet hånd. I nogle tilfælde er smerte mærkes i ryggen, skuldre, nakke og øvre ben. Det er som regel resultat af gentagne bevægelser i hænderne, men har dårlig kost også været forbundet med CTS. Betingelsen er almindeligt behandles med kortison skud og kirurgi. Men naturlægemidler og andre naturlige midler er ganske effektiv og i modsætning til populær tro, kirurgi er næsten altid unødvendigt. Læs mere om hjælp.

Instruktioner

Kost for karpaltunnelsyndrom

1 Reducer dit indtag af koffein, sodavand, og spiritus. Disse agenter fremmer høj surhedsgrad, berøve kroppen af ​​vand og også hæmme en ordentlig produktion af magnesium. Hvis du har CTS, bør din kost være rig på fødevarer såsom fisk, fuldkorn, hormon-fri kød, brune ris og havet greens.

2 Drik en 10-ounce glas citronsaft med morgenmad og mellem frokost og middag. Tilsæt 1 spsk af ølgær. Ølgær er rig på vitaminer og mineraler og indeholder store mængder i folinsyre, kalium, thiamin, niacin og chrom.

3 Drik en 12-ounce glas gulerodssaft med frokost. Gulerodsjuice indeholder beta-caroten, som hjælper kroppen producere vitamin A, som er en kraftig antioxidant og hjælper helbrede beskadiget og svage væv. Hvis du ikke kan lide smagen af ​​ren gulerodssaft, klemme i en halv citron eller tilføje ren æblejuice til mix.

4 Spis 4 til 6 ounces rå selleri mellem frokost og middag. Selleri er en vidunderlig måde at afbalancere salte i kroppen. Det hjælper også klare dine led af urinsyre, som vil hjælpe stilne enhver hævelse som din krop skaffer sig af med overskydende væske. Selleri fremmer også sund blodgennemstrømning, hvilket er vigtigt ved behandling til CTS.

Kropspleje og Motion

5 Stræk dine muskler og led i 10 minutter hver morgen og før han pensioneret for aftenen. Strækker fremmer sund blodgennemstrømning og vejrtrækning. Det vil også hjælpe din krop forblive løs og undgå energi blokke i dit system.

6 Udfør en CTS stretch mindst to gange om dagen. For at gøre dette, sand med armene ved din side. Løft armen op til skulderhøjde og sprede dine fingre, der peger dem til gulvet. Lav en knytnæve. Drej hovedet langsomt mod din næve og bringe din næve til dit ansigt, som om du "gøre en muskel." Hold i 3 sekunder. Hvil i et minut, blidt masserer din hånd. Gentag med de enkelte berørte hånd 3 til 5 gange.

7 Overvej at få en kiropraktik justering. Ifølge mange kiropraktik fagfolk, kan CTS også være resultatet af spinal dysfunktioner, der ofte kan behandles meget let med kiropraktisk behandling og ordentlige strækøvelser.

TIPS

  • Tag mindst 300 mg vitamin B6 per dag.
  • Drik mindst 10 glas vand hver dag, især under smerte.
  • Tag 250 mg niacin hver dag.
  • Rådfør dig med din sundhedsprofessionel, før du foretager pludselige kosten eller livsstilsændringer.
  • Tag ikke niacin på tom mave. Hvis din hud begynder at skylle, stoppe med at tage niacin.

        

Udgiv min kommentar