Fantacine.com

Kan du bliver gravid på ethvert tidspunkt under din cyklus?

Fordi prævention anbefales gennem hele cyklus for kvinder forsøger at undgå graviditet det måske synes som undfangelsen er muligt hver gang du har sex. Men graviditet kan kun ske under ægløsning fase af din cyklus.

Identifikation

Du kan kun blive gravid, når et modent æg er til rådighed til at blive befrugtet, lige omkring tidspunktet for ægløsning.

Ægløsning

Ægløsning sker bare én gang i løbet af hver cyklus, så der er kun ét vindue af tid, når du kan blive gravid i løbet af en given cyklus, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

Tidsramme

Efter at være blevet frigivet fra æggestokken, et æg bor kun 12 til 24 timer, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Men fordi sperm kan leve inde i en kvindes krop i op til fem dage, er der en periode 6:55 dag under hver cyklus, som du kan blive gravid.

Forestilling

Sporing ægløsning kan hjælpe dig med at afgøre, når den frugtbare fase af din cyklus sker; BabyCenter anbefaler at have sex under vinduet i tiden fra to dage før ægløsning til 24 timer efter.

Overvejelser

Selv om der er kun et begrænset antal dage, som undfangelsen kan opstå under en cyklus, de fleste kvinder ikke ved, hvornår de er ægløsning og mange ikke har forudsigelige cykler, så de er uvidende om, når deres frugtbare og ufrugtbare dage vil forekomme.


        

Udgiv min kommentar