Fantacine.com

Hvordan man laver en sund Blueberry Muffin

Hvordan man laver en sund Blueberry Muffin


Blueberry muffins kan være sundt. Nøglen er i at bruge ingredienser, der har nogle ernæringsmæssige værdi. Ingredienser, som er raffineret og forarbejdede har kun tomme kalorier at tilbyde. Blueberry muffins lavet med mel og honning hel-hvede har mere næringsværdi end emballeret eller kommercielle variationer, som kan være meget højt indhold af sukker og usunde fedtstoffer. Kendskab til den ernæringsmæssige værdi af de fødevarer, du spiser kan hjælpe dig til at være mere forsigtige med, hvad du spiser.

Instruktioner

1 Stedfortræder 1/4 kop honning til raffineret hvidt sukker, der mister næringsstoffer i raffineringen. Mens der er 65 kalorier i 1 spsk. af honning og 45 kalorier i en spiseskefuld granuleret hvidt sukker, honning indeholder flere næringsstoffer. Der er ingen næringsstoffer i raffineret sukker. Honning indeholder også mineraler såsom kalium, calcium, magnesium og jern, foruden de B-vitaminer.

2 Brug uforarbejdede ingredienser som fuldkornsmel i stedet for alle formål hvidt mel; hvidt mel har haft væsentlige vitaminer og næringsstoffer fjernet under mølleriprocessen. Ifølge ernæringseksperter på Mayo Clinic, fuldkorn giver en bedre kilde til fiber end raffineret korn. Blueberry muffins lavet med fuldkornsmel indeholder dobbelt så mange gram protein og næsten tre gange så mange gram fibre som boller lavet med raffineret hvidt mel. Spise fødevarer fremstillet af fuldkorn også er med til at sænke kolesterol i blodet.

3 Benyt gode kilder til kulhydrater såsom hele hvede eller andre hele korn mel. Blueberry muffins lavet med raffineret hvidt mel indeholder lidt i vejen for kostfibre eller ernæring. Raffineret kulhydrater falder højt på det glykæmiske indeks, og er kalorie tætte fødevarer, som du bør holde til et minimum. Højt glykæmisk fødevarer kan gøre blodsukkeret stiger hurtigt forårsager et pludseligt fald i blodsukkeret.

4 Vælg oliven eller raps olie for ingredienser som disse giver et sundere fedt valg end vegetabilsk olie. Mens både oliven og rapsolie har lave niveauer af mættet fedt, olivenolie har mindre fedt i almindelighed. Vegetabilsk olie indeholder omtrent samme antal fedt gram olivenolie, men olivenolie har mere enkeltumættet fedt og mindre mættet fedt. Olivenolie har ingen kolesterol og bevarer næringsstoffer i presseprocessen henviser næringsstoffer fjernes fra vegetabilsk olie under raffineringsprocessen.

5 Bland friske blåbær i muffin mix. Bær er en super mad pakket fuld af næringsstoffer. Super fødevarer bidrage til at styrke immunforsvaret og bekæmpe sygdomme. Desuden blåbær er lavt natriumindhold og høj i mangan og vitamin C, som er en stærk antioxidant og afgørende for et sundt immunsystem.

6 Reducer antallet af kalorier i en muffin ved anvendelse af et kunstigt sødemiddel. En blåbær muffin lavet med alle formål mel og hvidt sukker indeholder omkring 400 kalorier. En sukkererstatning såsom Splenda kan sænke antallet af kalorier i en muffin med halvdelen. Husk, at selv om kunstige sødestoffer kan være kalorie fri, de indeholder ingen næringsstoffer.


        

Udgiv min kommentar