Fantacine.com

Nemme Lean Mad til en kost

De fleste mennesker tror, ​​at spise sundt betyder forbrugende kedelige, smagløse fødevarer, men det er helt forkert. Madlavning let magert måltider til en kost er ikke svært, og der er nogle lækre og sunde muligheder. Lad os undersøge nogle nemme lean måltider for sund kost ved at se på nogle Morgenmad, frokost, aftensmad og snack muligheder.

Morgenmad

Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen. En undersøgelse fra Journal of American Journal of Clinical Nutrition fandt dem, der spiser en sund, lavt kalorieindhold morgenmad er generelt sundere og vejer mindre end dem, der ikke gør. Til morgenmad, vælge fødevarer som æggehvider, havregryn, frugt og hele korn toast / engelsk boller. Hvis du skal spise kød, vælge slankere kilder som skinke og kalkun og bruge fedtfattig ost samt.

Frokost

Til frokost skal du også være på udkig for at spise en sund kombination af kulhydrater, protein og fedt. Tyrkiet på en hel hvede pita med hummus, agurk og spirer er en stor mulighed. Kombiner med en salat af tomat og en olivenolie og balsamico eddike dressing, og du har et lavt kalorieindhold, sund og lækker frokost.

middag

Middag er det måltid, hvor mange forbruge deres største portioner hver dag. Fokus på magert kød, vil masser af grøntsager og fuldkorn hjælpe dig kontrollere dine portioner mere effektivt og spise færre kalorier. Hold dig til lean kyllingebryster med lys saucer (såsom Dijon sennep, hvidløg og honning), og forsøge at spise to grøntsager med middag. Broccoli og søde kartofler er to af de sundeste valg, du kan gøre til middag. Prøv at begrænse dit brød og andre kornprodukter som ris til hele korn (dvs. hele hvede brød og brune ris). Bønner er også en sund og lækker side parabol, og de er fulde af fibre, der vil holde dig fuld.

Snacks

Det er vigtigt at spise et par snacks hele dagen, så dine tre vigtigste måltider er ikke enorme kaloriefattige katastrofer. Hold dig til sunde snacks som fedtfattig string ost, hummus, veggies og nødder, og du vil høste frugterne.


        

Udgiv min kommentar