Fantacine.com

Vejledning til Making Protein Bars

Ernæring barer er en populær snack og on-the-go måltid udskiftning. Der er mange forskellige typer af barer til rådighed, alle med forskellige niveauer af protein, fedt, sukker og kulhydrater. Protein barer er specielt designet til at hjælpe tabe fedt og opbygge muskler, især i vægtløftere og bodybuildere. Mange af protein barer på markedet indeholder sukker og mættet fedt. Hjemmelavet protein barer vil ikke kun give dig mulighed for at kontrollere, hvilke ingredienser der bruges, men også vil bidrage til at spare lidt penge.

Ingredienser

Den perfekte protein bar vil give mindre end 300 kalorier og være fremstillet af cirka 45 procent protein, 40 procent kulhydrater, mindre end 10 procent fedt og mindre end 5 procent sukker, hvis de indeholder en sukker overhovedet. Nogle type protein pulver, såsom valle isolat, der normalt bruges. Mælkepulver kan også levere nogle protein, men de kulhydrater, det giver, skal tælles med. Flødeost er ofte brugt til at forsyne fedt i protein barer eftersom den ikke indeholder transfedtsyrer. Naturligt jordnøddesmør i små mængder er et godt valg.

Korn såsom hvedekim, valset havre, havreklid eller fuldkornshvedemel anvendes typisk til opnåelse af søjler bulk. Hvis du bruger havre, prøv tør-madlavning dem i en stegepande over medium varme, indtil ristet til en rigere smag. Sweetness kan tilsættes til linjen ved hjælp af små mængder af honning, farin eller sukker-fri ahornsirup.

Mange forskellige typer af væsker kan anvendes til at fugte dejen såsom appelsinjuice, sojamælk eller ufiltreret æblesaft. Mens nogle af væsker også vil låne smag til dejen, kan krydderier eller ekstrakter tilsættes også. Lidt af kanel og nogle vanille ekstrakt vil låne en dejlig underliggende smag til baren. Hvis protein barer skal bages, skal de et bindemiddel. Afhængig af mængden af ​​dej, der gøres, bør man æg eller to æggehvider være rigeligt. Overvej at tilføje rosiner eller et sortiment af hakkede, tørrede frugter til barer for ekstra smag og tekstur.

Det amerikanske Department of Agriculture online National Nutrient Database vil hjælpe med at bestemme ernæring værdier for de bestanddele, som vil blive anvendt til at gøre protein barer.

Opskrift

Protein bar opskrifter kan være enkel eller kompliceret. En simpel blanding af hasselnød smør, tunge fløde og chokoladesmag valleprotein gøre en hurtig og nem protein bar. Barer, der ikke er kogt tendens til at have en kortere holdbarhed, så det er bedst at gøre dem enkeltvis eller i meget små partier.

En mere kompliceret opskrift bruger 3-1 / 2 kopper havre, 1-1 / 2 kopper tørmælk, 1 spsk kanel, 1 kop sukker-fri ahornsirup, 2 skefulde af valle protein pulver, 2 æggehvider, 1-1 / 4 kop appelsinjuice, 1 tsk vanille ekstrakt og 1 kop hakkede, tørret frugt. Spray en 9-tommers-by-13-tommer bradepande meget let med raps olie og sprede dejen i gryden. Bages i en 325-graders ovn i ca. 15 minutter, eller indtil den er gylden. Efter afkøling skæres i 10 barer og opbevares i en lufttæt beholder i op til to uger.


        

Udgiv min kommentar