Fantacine.com

Hvordan at spare et barns Knocked-Out Tooth

Hvordan at spare et barns Knocked-Out Tooth


Hvis dit barn slår en tand, er det en dental nødsituation. Du bliver nødt til at arbejde hurtigt for at redde tanden og få barnet til skadestuen, tandlæge eller oral kirurg så hurtigt som muligt. Det er vigtigt at vide, hvad man skal gøre før tid, så du kan rengøre og gemme tand for sikker rejse til hospitalet. Placer ikke tanden i vand, som kan beskadige den.

Instruktioner

1 Rens snavs eller snavs fra tanden og dens rødder ved forsigtigt at tørre det af med en ren klud eller papirserviet. Må ikke krat eller gnide for hårdt for at undgå at beskadige rødderne. Tænder kan gemmes og genindsættes i de fleste tilfælde.

2 Placer tanden tilbage i stikkontakten, som det blev slået ud af hvis det er muligt. Hold tanden på plads, indtil du ankommer til skadestuen, tandlæge eller oral kirurg. Det kan ikke være muligt for et lille barn at bære tanden i hans eller hendes mund, fordi de utilsigtet kan sluge tanden.

3 Placer tand mellem tandkødet og læberne hos børn, der har mistet det, hvis du ikke kan vende tilbage til den oprindelige sokkel. Dette er den anden bedste sted at bære tanden sikkert til skadestuen.

4 Anbring tand i et glas mælk, hvis barnet ikke kan bære tanden i munden.

5 Placer tanden i munden af en forælder eller en anden person, hvis ingen andre muligheder. Det er ikke den foretrukne metode, men det vil virke.

6 Gå til skadestuen på det nærmeste hospital så hurtigt som muligt. Kontakt din tandlæge, specialtandlæge eller mundtlig kirurg om nødvendigt.

TIPS

  • Baby tænder er vigtige pladsholdere. Børn stadig nødt til at gå til tandlægen, selvom de har en baby tand slået ud.
  • Placer ikke tanden i vand.

        

Udgiv min kommentar