Fantacine.com

Sådan fjernes Tandproteser der rettet i med lim

At vænne sig til tandproteser kan virke skræmmende i starten, men efter lidt øvelse, du bruger og vedligeholder dine tandproteser vil virke, som anden karakter. Uanset om du bruger lim til at holde din øvre, nedre eller begge sæt proteser på plads er et rent personligt valg. Hvis du bruger tandproteser lim, lære at fjerne dine tandproteser er en af ​​de protese-iført færdigheder, du vil hurtigt mestre med blot lidt øvelse. Inden for en uge vil du være en erfaren pro.

Instruktioner

1 Skub fingrene eller tommelfingre, alt efter hvad er mere komfortabel, i mellem de øvre proteser og kinden på begge sider.

2 Tryk forsigtigt ned på den øverste del af tandproteser, hvor de mødes dit tandkød, indtil limen forsegling løsnes og protesen kommer ud af din mund nemt. Forsøge at presse ned med jævnt tryk, selvom man kan anvende lidt mere tryk til først den ene side, så den anden, hvis det er nødvendigt, for at løsne tandproteser.

3 Tag fat de lavere proteser mellem tommel- og pegefinger på hver side, derefter langsomt trække dem ud, som du forsigtigt klippe protesen fra side til side for at løsne dem. Du kan forvente de lavere proteser til normalt kommer ud lettere end den øverste.


        

Udgiv min kommentar