Fantacine.com

Alternative helbredelsesmetoder for Shingles sygdom

Helvedesild er en viral sygdom relateret til skoldkopper. De, der ikke har haft skoldkopper kan fange helvedesild når som helst. Dette er en alvorlig sygdom, og hvis du ikke har haft helvedesild eller skoldkopper i fortiden, bør du undgå kontakt med nogen med denne sygdom. Der er flere løsninger til at helbrede helvedesild og at afhjælpe nogle af symptomerne på denne sygdom.

Vitaminer

En kost fuld af frisk frugt og grøntsager er en fantastisk måde at øge dit immunforsvar og til naturligt kæmpe mod helvedesild. Der er flere vitaminer, der skal tilføjes til din kost for at lindre symptomerne og reducere varigheden af ​​denne sygdom. En daglig dosis på 1.000 mg C-vitamin bør begynde at tages, så snart du er diagnosticeret. C-vitamin arbejder for at forhindre postherpetisk neuralgi og styrke dit immunforsvar. Det hjælper også i ødelæggelsen af ​​helvedesild virus, fordi det er et antiviralt middel. I forbindelse, bør du også tage Bioflavonoider fordi de hjælper kroppen med at optage vitamin C. Hvis du har fuld blæst helvedesild, kan du øge din C-vitamin indtag til 4.000 mg. Det er bedst at opdele doseringen efter hvert måltid.

Ifølge Archives of Dermatology, at mindske smerter, bør du tage E-vitamin, før hvert måltid. Dette vitamin er ikke kun arbejde for at mindske smerter, men for at forhindre ardannelse, støtte immunforsvaret og fremme helingsprocessen. Det hjælper også i at beskytte cellemembranerne fra viral infektion eller sygdom. Du kan tage dette vitamin mundtligt samt bruge E-vitamin olie fra kapslen til massage på huden. bør tages dagligt Et 400 800 IE.

naturmedicin

Lysin anbefales typisk at bekæmpe herpes virus, men når det tages ved starten af ​​helvedesild, det virker til at reducere varigheden af ​​symptomerne og sværhedsgraden. Aminosyren i Lysin virker til at inhibere den virale virkning af helvedesild. Du bør tage 500 mg om morgenen og om aftenen. Phenytalanine er en aminosyre, der fremmer produktionen af ​​kroppens naturlige smertestillende kemikalier samt fungere som en smertelindring. Du bør tage Phenytalanine tre gange om dagen.
En kold vådt håndklæde kan placeres på dine læsioner at mindske smerten. Du bør ikke bære stramt tøj, uld eller kløende materiale, og du bør holde sig ude af varmen at undgå at gøre dine symptomer værre. Før du starter nogen behandling, medicin eller naturlige, er det vigtigt at rådføre sig med din læge.


        

Udgiv min kommentar