Fantacine.com

Hvordan man kan overvinde HateAt lære at overvinde had forbliver en igangværende spirituel praksis for mange mennesker Hvorvidt had indebærer noget mere eller mindre trivielle, såsom at hade at lave mad eller en mere forbrugende type had som det, for en anden person eller gruppe, der tilfalder den tålmodighed og visdom til arbejde gennem spørgsmål af had kan være en livslang rejse.

Instruktioner

1 Identificer genstanden for din had. Brug lidt tid på at undersøge præcis, hvad det er, du hader om en bestemt person. Det giver et fundament, som du kan begynde dit arbejde. Prøv at se ud over det overfladiske lag og gå dybere. Prøv at finde den præcise årsag du hader nogen eller noget. Kig efter adfærd eller handlinger, som du kan lide i stedet hade hele person.

2 løse konflikten, når det er muligt. Hvis hadet af en anden er baseret på en mangeårig uenighed, måske nu er et godt tidspunkt at begrave stridsøksen. Dette kan være yderst akavet og ubehageligt, men kan hjælpe lægge fortiden bag dig. Hvis konflikten ikke kan løses på denne måde, for eksempel, hvis genstanden for had er et politisk parti eller etnisk gruppe, arbejde hen imod at undersøge dit eget trossystem som en måde at overvinde dette had.

3 Arbejde for at tilgive nogen for den skade, de har gjort. "Tilgivelse betyder ikke, at du benægter den anden persons ansvar for at såre dig, og det ikke minimere eller retfærdiggøre den forkerte." siger Mayo Clinic personale feltpræst, Katherine Piderman, Ph.D., "Du kan tilgive personen uden undskylde den handling. Tilgivelse bringer en slags fred, som hjælper dig med at gå videre med livet."

4 Seek psykologiske, åndelige eller samfund vejledning, hvis det er nødvendigt. Taler med folk, der enten har været igennem din situation eller er i et sted at lytte objektivt kan have stor betydning, når der arbejdes for at flytte forbi had. Dette giver mulighed for en mulighed for at tale frit, uden at blive dømt og kan tilbyde et andet perspektiv, samt værktøjer til at hjælpe med at erstatte had med en mindre destruktiv følelse.

5 Sæt hadefulde tanker med kærlige dem. Coretta Scott King, enke efter Martin Luther King, sagde: "Had er for stor en byrde at bære. Det gør ondt hater mere end det skader den forhadte." Disse ord antyder, at når vi hader, en del af os mister evnen til at finde kærlighed og tilgivelse, i sidste ende skade os selv. Nogle mener, at bede for trivsel nogen, vi har hadefulde følelser for er en måde at flytte tanker had til kærlighed, eller i det mindste accept. Dette kan synes umuligt til tider, men arbejder på at udvikle en ny reaktion på genstanden for din had vil starte processen.

6 Tag det nemt for dig selv. Denne proces kan tage lidt tid, især hvis skaderne på dig eller en elsket på var dybt smertefuldt. Forstå, at alle går igennem disse udfordringer på et tidspunkt i deres liv, og er nødt til at finde deres egne veje i retning af at arbejde gennem disse følelser.


        

Udgiv min kommentar