Fantacine.com

Typer af depression behandlinger

Typer af depression behandlinger


Depression påvirker omkring 13 til 14 millioner mennesker årligt (se Resources). Men mindre end en tredjedel af deprimerede mennesker søge professionel hjælp. Hvad mere er, mange mennesker er deprimeret, men ignorere symptomerne på deres sygdom, så de ikke får hjælp. På den anden side, hvis de er klar, alt for ofte de ikke nå ud til hjælp på grund af den stigmatisering forbundet med depression. Så snart depression rammer, er det bydende nødvendigt at få hjælp så hurtigt som muligt, enten til dig selv eller til en ven eller elsket en, der er deprimeret.

Identifikation

Depression behandlinger kan opdeles i to grundlæggende typer. Den første type omhandler korrigere kemiske og biologiske uregelmæssigheder med depression. Disse omfatter behandlinger med antidepressiva, humør stabiliserende medicin, elektrochok (ECT) og psykokirurgi. Den anden type fokuserer på de psykologiske aspekter eller taler behandlinger, såsom sessioner med en terapeut eller familie rådgiver.

medicineringsterapien

Ofte lider deprimerede mennesker fra kemisk ubalance i hjernen. Det er derfor, de fleste, terapeuter bruger medicin kaldet antidepressiva at sukkerærter depression symptomer, mens behandling af sygdommen. Hver antidepressivt fungerer på en anden måde at genoprette hjernen til, hvad dens kemiske balance. Antidepressiva øge kemikalier i nervesystemet kendt som neurotransmittere. Men antidepressiva ikke virker mirakler natten over. Efter omkring 3 til 4 uger, mange patienter mærke en forbedring, selv om nogle dage er bedre end andre. Den rigtige medicin normalt findes ikke det samme, men gennem trial and error. Hvis der er for mange bivirkninger, er en ny medicin erstattet indtil lige den rigtige er fundet. I de første dage og uger af medicinsk behandling, skal overvåges patienter. Udover antidepressiva, er andre lægemidler undertiden anvendes til behandling af depression. For eksempel er mindre beroligende midler kaldet benzodiazepiner anvendes til behandling af angst, som ofte ledsager depression, hjælpe en person søvn. Ved behandling bipolære lidelser, er stemningsstabiliserende lejlighedsvis bruges. En teknik kendt som augmentation bruger andre medikamenter til at hjælpe et antidepressivt gøre et bedre job.

indlæggelse Therapy

Når en deprimeret person bliver en fare for enten sig selv eller andre, er det nødvendigt at indlægge ham, indtil han fik fuld stabilitet, samt tilladte tid for virkningerne af et antidepressivt middel til at begynde at sparke i. Normalt dette omfatter en 3 til 4 uger periode.

Elektrokonvulsiv Therapyx og Psykokirurgi

Elektrochok behandling (ECT), også kendt som elektrisk stød behandling, har været brugt i mere end et halvt århundrede, selv om det er stadig en af ​​de mest kontroversielle behandlinger. ECT er normalt kun bruges i alvorligt deprimerede patienter, hvor andre behandlinger ikke har været effektiv. I ECT, er elektriske impulser anbragt på en patients hoved for at inducere en nøje kontrolleret fit (anfald). Udføres under fuld narkose, at patienten ikke er bevidst om beslaglæggelse og er også givet et muskelafslappende middel til at mindske ryste bevægelser, så der er ingen skade. Mellem 6 og 12 ECT-behandlinger er normalt gives to gange om ugen. Ofte folk er indlagt under behandlinger, selv om de også kan modtage dem som ambulante patienter. Psykokirurgi er behandling af depression ved anvendelse af kirurgiske teknikker til at ødelægge hjernevæv. Sjældent brugt, det er en sidste udvej for akutte psykiatriske lidelser.

Psykoterapi

Psykoterapi er den psykologiske behandling af depression. Udover at arbejde med enkeltpersoner, ofte terapeuter arbejde med grupper af mennesker. Et par af de mange terapeutiske metoder, der anvendes til behandling af depression omfatter adfærdsterapi, kognitiv adfærdsterapi, kognitiv terapi, interpersonel terapi, familieterapi og rationel følelsesladet terapi. Adfærdsterapi, kognitiv adfærdsterapi og kognitiv terapi er alle baseret på skiftende negative tanker og adfærdsmønstre. Disse typer af behandlinger fokus på, hvordan tanker og adfærd bidrager til depression. Typisk kortsigtede behandlinger, de bruger enkle metoder til at fokusere på negative tankemønstre (kognitive forvrængninger). Det er mest effektivt med folk, der er mere kognitivt-bøjet. Interpersonel terapi fokuserer på at forbedre en patients sociale relationer. Også kortsigtet, interpersonel terapi arbejder med kommunikationsevner, der udtrykker følelser og selvhævdelse. Det kan involvere gruppe terapi samt individuelle sessioner. Familie terapi indebærer depression forbundet med familieforhold og deres roller. Rationel følelsesladet adfærdsterapi (REB) mener, at folk stræber efter at forblive i live for at finde en vis grad af lykke, men vedtage irrationelle adfærd og overbevisninger hindrer deres mål. I REB terapi, patienter arbejde deres negative følelser, hvorfor tragiske begivenheder der skete, og derefter lære at gå videre med livet, selvom livsbegivenheder afbrød deres planer. De beskæftiger sig med alle de "burde haves" og "oughts", der plager deres sind.

Misforståelser

Ofte deprimerede mennesker ikke får hjælp, fordi de kender en anden person, der ikke få hjælp til en bestemt type depression behandling. Men ligesom mennesker er forskellige, så er depression behandlinger. Med andre ord kan hvad der ikke virker for én være effektiv for en anden. Hver patient og sag er anderledes.

Advarsel

Ofte folk, der overvinder et anfald af depression, føler de er helbredt, og at symptomerne aldrig vil vende tilbage. Men fordi depression kan gentage sig, er det vigtigt at få hjælp igen, når det er nødvendigt.


        

Udgiv min kommentar