Fantacine.com

Hvordan at slippe af fedt på ribbenene

Hvordan at slippe af fedt på ribbenene


Hvis du ønsker at slippe af med den overskydende fedt på dine ribben, bliver du nødt til at reducere din samlede kropsfedt. Reducere fedt i et isoleret område af kroppen er ikke mulig. At komme af med overskydende fedt nær taljen er gavnligt, sænke din risiko for visse kræftformer, hjertesygdomme, diabetes og slagtilfælde. For at eliminere rib fedt, du er nødt til at begynde at spise ordentligt og få regelmæssig motion.

Instruktioner

1 Undgå sult kost og ikke drastisk at reducere dit kalorieindtag, da dette vil udløse din krop til at holde på fedt i frygt for sult. Må ikke fratage dig selv, fordi det kan give bagslag, gør du gå på fødevarer binges.

2 Spis mange små måltider i løbet af dagen for at holde dit stofskifte vågen og aktiv og reducere cravings. Spis hver tredje time og forbruge de fleste af dine kulhydrater tidligt på dagen. Har 25 procent af dit daglige kalorieindtag kommer fra magert protein, fordi det gør du føler dig fuld og fremmer muskeltræning, hvilket resulterer i fedt tab. Lav 30 procent af dit daglige kalorier kommer fra fedt, og få 45 procent af kalorier per dag fra komplekse kulhydrater.

3 Gør 45 minutters kredsløbstræning per dag, tre dage om ugen, for at øge dit stofskifte og forbrænde fedt. Arbejde ud til det punkt, hvor du trækker vejret tungt, men ikke gisper efter luft. Skift øvelser du gøre for at holde det udfordrende for din krop. Kør, svømme, gå, cykle eller motion på elliptiske eller trappe-climber maskiner.

4 Tag vægttræning tre dage i ugen op. Målret alle muskler i kroppen for den samlede tone og muskel gevinst, da muskelmasse holder dig brændende fedt, selv efter din træning, når du er i hvile. Rest en dag efter hver styrketræning træning for at give dine muskler til at gendanne.

5 Gør øvelser til at målrette de øvre og nedre ryg og de ​​øvre mave, så at når fedtet er reduceret, vil du have tonet muskel viser. Må crunches at målrette de øvre mavemuskler. Udfør lat pull-downs og siddende roning for ryggen, og gøre push-ups til at tone hele overkroppen.

6 Drik vand hele dagen til at skylle toksiner og affald ud af dit system, hvilket vil fremme fedtforbrænding.


        

Udgiv min kommentar